Afficher ce site en français | View this website in English

Slash

Dit evenement is afgelopen.

featuring MILES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS

De legende leeft verder! Na een overvolle tournee die in het najaar van 2012 halt hield in onze eigenste Ancienne Belgique, trekken gitaarheld Slash, zijn maat en zanger Myles Kennedy en hun band The Conspirators terug op pad. Ze stellen hun splinternieuwe album ‘World On Fire’ voor, dat op 15 september in de rekken ligt!

Sinds ‘Appetite For Destruction’ van Guns ’N Roses heeft Slash nooit teleurgesteld. Beroemd om zijn eeuwige hoge hoed, speelt de getalenteerde gitarist zijn riffs keer op keer met een niet aflatende energie. Niet voor niets schittert zijn ster sinds enkele jaren dan ook op de Walk Of Fame van Hollywood! Na zijn vertrek bij de Guns volgen de indrukwekkende episodes van Slash Snakepit en van Velvet Revolver. Niet lang daarna oogst hij een gigantisch succes met debuutalbum ‘Slash’ (2010), waarvoor hij samenwerkte met verschillende grootheden als Iggy Pop, Dave Grohl, Chris Cornell, Alice Cooper en ook reeds met Myles Kennedy, de zanger van Alter Bridge.

In 2012 brengt Slash zijn tweede meesterwerk op de markt. ‘Apocalyptic Love’ gaat meer terug naar de basis, is meer rock-’n-roll en werd samen geschreven met Myles Kennedy, die ditmaal alle zangpartijen alleen voor zijn rekening neemt. De studio-opnames van de 13 vurige nummers, onder het toeziend oog van Eric Valentine (Queens Of The Stone Age), weerspiegelen de energie en de chemie die de groep ook uitstraalt op het podium.

De synergie tussen Slash en Kennedy is zodanig intuïtief en overduidelijk dat het slechts een kwestie van tijd was voor de twee opnieuw samen het avontuur zouden opzoeken. En met ‘World On Fire’, dat op 15 september verschijnt, is het nu eindelijk zover! Met de nieuwe plaat brengen ze ons 17 onuitgegeven tracks, waarvan ze half-juni reeds een tipje van de sluier oplichten met een eerste single. Komende zomer trekken Slash en zijn bende alvast samen op een Amerikaanse tournee, en dit aan de zijde van niemand minder dan Aerosmith, net voor ze de grote plas oversteken om dit najaar de Europese podia te bestormen.

Slash featuring Myles Kennedy and the Conspirators verwachten jou op 26 november in Vorst Nationaal!

Kalender

wo 26.11.2014

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Slash" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium