Afficher ce site en français | View this website in English

The 100 Voices of Gospel

Dit evenement is afgelopen.

Dit concert is geannuleerd.
Sherpa neemt persoonlijk contact op met de ticketbestellers.

update 20.05.16

Overal bejubeld en op handen gedragen, trekken de honderd zangers en muzikanten van The 100 Voices of Gospel weer door Frankrijk, Zwitserland, België, Duitsland, Italië en Spanje, voor een nieuwe reeks monumentale voorstellingen van hun geheel nieuwe spektakel.

Met meer dan 200.000 verkochte albums, 5 concerten in het Palais Omnisports in Parijs Bercy, 9 concerten in het Palais des Sports, 350 tourdata en 1.000.000 toeschouwers is dit spektakel de grootste gospelshow ter wereld.

In de gospelmuziek komen de pijn van de zwarte slaven en de levensvreugde van de Caraïben samen. Vandaag is de gospel een heus maatschappelijk fenomeen dat iedereen in het hart raakt met zijn krachtige boodschap en de schoonheid van zijn liederen.

Nog grotere muzikale talenten, nog meer energie en nog meer spektakel leverden deze show 4 GMA Dove Awards on Gospel Music op in Los Angeles.

De beroemde New Yorkse koormeester Malik Young en artistiek directeur Jean-Baptiste Guyon, bijgestaan door Jean Carpenter, zetten hun schouders onder dit spektakel.

De koorleden van The 100 Voices of Gospel behoren tot beste gospelzangers ter wereld. Meer dan 1.500 zangers uit heel de wereld deden auditie voor deze tournee. De selectieprocedure duurde maanden en hield rekening met zowel stem als dans. De zangers komen uit 24 verschillende landen, hebben verschillende religieuze achtergronden en maken deel uit van een volledig Amerikaans artistiek en muzikaal team. Zo leven mensen samen uit Algerije, Engeland, Argentinië, Bali, Benin, Brazilië, Chili, Bulgarije, Kameroen, Schotland, Spanje, Congo, Guinea, Haïti, India, Italië, Jamaïca, Laos, Madagascar, Marokko, Ruslan, Tunesië, de VSA, Zwitserland, Martinique, Guyana, West-India en La Réunion.

The 100 Voices of Gospel deelt met het publiek de liefde voor de muziek, de liefde voor elkaar en de verbondenheid bij elk van de concerten. In deze grote kweekvijver van talent treffen we o.a. aan:

Yoann Freget, winnaar van The Voice 2013,
Emma Djob, halve finalist van The Voice 2013,
Dominique Magloire, halve finalist van The Voice 2012,
Sébastien Agius, winnaar van X Factor 2010,
Cyril Cinelu, winnaar van Star Ac 6, 2006

maar ook het merendeel van de zangers uit Parijse musicals als ‘De Leeuwenkoning’, ‘Mamma Mia’ en ‘De tien geboden’.

Kalender

vr 11.12.2015 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

vr 27.05.2016 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

In onze andere zalen

vr 24.04.2015 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"The 100 Voices of Gospel" wordt georganiseerd door C-Live