Afficher ce site en français | View this website in English

Danse avec les Stars

Dit evenement is afgelopen.

Met Priscilla Betti, Olivier Dion, Loïc Nottet, Brian Joubert, Fabienne Carat en Alizée, de jury bestaande uit Fauve Hautot, Jean Marc Genereux, Jaclyn Spencer en Chris Marques, presentator Laurent Ournac en de professionele dansers van de tv-uitzending!

Ontdek danstalent Loïc Nottet in Vorst Nationaal

update 24.12.15

Met 68% van de stemmen van het publiek (het beste percentage ooit over alle seizoenen) won onze landgenoot Loïc Nottet, die in mei vierde werd met ‘Rhythm Inside’ op het Eurovisiesongfestival in Oostenrijk, glansrijk het zesde seizoen van Danse avec les Stars. De finale van de danswedstrijd op TF, vergelijkbaar met Sterren op de dansvloer op vtm, kon in Frankrijk rekenen op 5.300.000 kijkers (23,8% marktaandeel) en zorgde in België met 645.000 kijklustigen (38,3% marktaandeel) voor een absoluut kijkcijferrecord.

Danse avec les Stars kent nu een vervolg op de podia in Frankrijk en komt ook naar ons land.


Na twee succesvolle tournees trekt Danse avec les Stars weer door Frankrijk. De Franse versie van Sterren op de Dansvloer doet ook ons land aan, met een rendez-vous op 4 februari in Vorst Nationaal.

Net als op tv spelen het publiek en de jury een belangrijke rol tijdens deze show. Elk koppel kan zijn kunnen tijdens twee dansnummers demonstreren en krijgt vervolgens de beoordeling van de juryleden te horen. Op het eind stemmen de aanwezigen in de zaal voor hun favoriete danskoppel.

Tickets: 51,20 – 57,80 – 67,70 – 73,20 euro

Kalender

do 04.02.2016 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Danse avec les Stars" wordt georganiseerd door C-Live