Afficher ce site en français | View this website in English

Disclosure

Dit evenement is afgelopen.

‘Caracal’ is het tweede album van het coolste Engelse duo van het moment. Opnieuw een muzikale parel die je aan het dansen brengt! En alsof dat nog niet genoeg is, kondigen de broers bij de release van hun nieuwe album meteen ook een reeks concerten aan, inclusief een passage in Brussel. Op zaterdag 6 februari staat Disclosure op de planken van Vorst Nationaal. Een echte must see!

Het verhaal van Guy en Howard Lawrence begint wanneer ze met ‘Latch’ een bommetje droppen in de house-scene. Hun recept is dan ook onverwurmbaar; ze bouwen een nummer op zoals de oldschool house het voorschrijft en voegen er een aanstekelijk poprefrein en krachtige beats aan toe. Sam Smith, op dat moment nog een nobele onbekende, neemt de zang voor zijn rekening en tilt het nummer met zijn stem naar een nog hoger niveau. Enkele maanden later nemen de nummers ‘White Noise’ en ‘You & Me’ respectievelijk de tweede en de tiende plaats in de Engelse charts in. In 2013 komt uiteindelijk hun debuutplaat ‘Settle’ op de markt, meteen goed voor een meervoudige platina-bekroning. Het succes van de jongemannen (21 en 24 jaar oud) blijft niet onopgemerkt en ze slepen o.a. een nominatie voor de Brit Awards en voor de Mercury Prize in de wacht. Ze gaan verder ook enkele samenwerkingen aan met prestigieuze namen als Nile Rodgers, Sam Smith, Nas en The Weeknd en worden uitgenodigd in concertzalen over de hele wereld.

Om hun zuurverdiende statuut als dé nieuwe referentie in het genre alle eer aan te doen, brengen de broers nu hun nieuwe album ‘Caracal’ uit, vernoemd naar de woestijnlynx. De plaat ontpopt zich als één van de sterkste realisaties van dit najaar. En ze komen het nieuwe werk meteen ook live voorstellen! Nadat ze al op de planken van de AB, Rock Werchter, Pukkelpop en I Love Techno stonden, is het nu de beurt aan Vorst Nationaal om deze Engelse wonderkinderen op het podium te ontvangen.

Kaarten kosten 35 euro.

Kalender

za 06.02.2016 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Disclosure" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium