Afficher ce site en français | View this website in English

Dream Theater The Astonishing Live

Dit evenement is afgelopen.

Timing en mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Dream Theater nodigt je uit om verkleed als je favoriete personage uit The Astonishing naar dit concert te komen

Vorst Nationaal wordt ‘theater’ voor live-voorstelling van dubbelalbum ‘The Astonishing’

Dream Theater, de titanen van de progmetal, spelen tijdens hun Europese tournee een unieke set. Ze vertolken hun nieuwe album namelijk in zijn totaliteit. Vorst Nationaal wordt voor deze gelegenheid, op vraag van de groep en met medewerking van de zaal, omgevormd tot ‘Vorst Nationaal Theater’. Dit om een zo intiem mogelijke sfeer te creëren. Om deze theatersfeer te verkrijgen wordt dit een concert met uitsluitend zitplaatsen.

De Europese tournee komt er in afwachting van de release van het nieuwste album van Dream Theater, gepland voor begin 2016. Het nieuwe materiaal volgt op de internationale topper uit 2013, ‘Dream Theater’, die de groep een tweede Grammy-nominatie opleverde. Het album stond niet alleen op nummer één op de Amerikaanse Billboard Hard Rock Albums. Het kwam tegelijk ook binnen op nummer 7 in de Billboard 200. Hun uitzonderlijke positie op de hitlijsten zorgde ervoor dat ze voor de derde keer op rij in de top 10 binnenkwamen. Bovendien kwam ‘Dream Theater’ de top 5 binnen in Japan, Duitsland, Italië, Canada, Argentinië, Zwitserland, Nederland en Finland, en de top 10 in Denemarken, Oostenrijk en Noorwegen. In het Verenigd Koninkrijk en Australië kwam de groep zelfs binnen op de hoogste plaats ooit in zijn carrière. Rolling Stone omschreef de legendarische noteringen als “het begin van een nieuw hoofdstuk in de carrière van de band”.

De band zal halt houden in de meest prestigieuze zalen in Europa, zoals het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, het Konserthus in Oslo, het Cirkus in Stockholm, het Palais des Congrès in Parijs, het Teatro Degli Arcimboldi in Milaan en tot slot op 13 maart in ons “Vorst Nationaal Theater”.

Kaarten kosten 54, 59 en 64 euro.

Kalender

zo 13.03.2016 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Dream Theater - The Astonishing Live" wordt georganiseerd door Gracia Live