Afficher ce site en français | View this website in English

Hozier

Dit evenement is afgelopen.

Wrijf alvast stevig in je handen. Eerder kondigden we al aan dat dé ontdekking van het jaar, Hozier, op 26 januari naar Vorst Nationaal komt. Verwacht je aan een intiem concert! En de sympathieke Ier komt niet alleen… Niemand minder dan de beloftevolle singer-songwriter Rhodes verzorgt zijn voorprogramma in Brussel!

De hypergevoelige singer-songwriter Andrew Hozier-Byrne is zonder twijfel één van de meest pakkende persoonlijkheden van de laatste jaren. Hozier liep school op de prestigieuze muziekacademie van het Trinity College in Dublin. De muziek in zijn genen liet zich al gauw opmerken in het zangerscollectief Anùna, maar ook in zijn eentje werkte hij gestaag verder aan zijn demo’s. In 2013 bracht hij een debuut-EP uit. Al snel ontplofte zijn carrière door het overweldigende succes van ‘Take Me To Church’, de emotionele, donkere en razende ballade die een enorme virale hit werd op YouTube.

Nadat hij in Groot-Brittannië al uitgebreid bejubeld werd, begon Hozier in de zomer van 2014 aan zijn triomftocht doorheen Europa, met onder meer een charismatische set op Pukkelpop. Zijn eerste, zelfgetitelde album ligt sinds vorige herfst in de rekken en bewijst met pareltjes als ‘From Eden’, ‘Work Song’ en ‘Someone New’ dat Hozier een unieke singer-songwriter is en meer dan de man achter één enkele megahit. Zijn diepe en doorleefde stem voert zijn luisteraars mee in een overweldigend universum doordrenkt van blues, jazz, gospel en soul.

2015 is voor hem het grote succesjaar, met een regen aan prestigieuze awards (MTV VMA, US Billboards Music Awards), uitverkochte shows in de vier windstreken (zoals ook in een AB die nog natrilt van de emotie) en een zomer die bol staat van zijn optredens op ‘s werelds meest vooraanstaande festivals (Rock Werchter, Glastonbury).

Begin 2016 vat Hozier een nieuwe tournee aan. Ook de Belgische fans mogen zich in de handen wrijven, want Hozier komt op 26 januari 2016 bij ons langs in Vorst Nationaal.

Kaarten kosten 35 euro.

Kalender

di 26.01.2016 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Hozier" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium