Afficher ce site en français | View this website in English

Jason Derulo Up Close And Say Hello

Dit evenement is afgelopen.

Timing: zie Timing onder Kalender
Eerste support act om 19.15 uur
Support acts: Bringhim + Jae DJ

De beloftevolle Belgische artiest Bringhim bracht vrijdag 29 januari zijn EP ‘The Fall’ uit, met de hitsingles ‘Pocahontas’ en ‘Chronology’ (die beide ook passeerden in de film BLACK van Adil El Arbi en Bilall Fallah). Op 8 februari speelt hij in Vorst Nationaal het voorprogramma van Jason Derulo.

Daarnaast komt ook Jae DJ mee, de officiële dj van Jason Derulo. Hij zal de juiste muziek draaien om het publiek alvast op de juiste temperatuur te krijgen.

Zelden scoorde een artiest zoveel hits als urban favourite Jason Derulo. Met succesnummers als ‘Talk Dirty’, ‘Wiggle’ en ‘Trumpets’ veroverde hij de wereld en verzekerde hij zich een toppositie in de hitparades. Jason was amper zestien toen hij zijn eerste nummers schreef voor grote namen als Lil Wayne, Pitbull, Diddy, Sean Kingston en Danity Kane. Enkele jaren later heeft de superster wereldwijd meer dan 45 miljoen albums verkocht en verzamelde hij bijna 1,5 miljard views op YouTube.

Ook in 2015 stopt het niet voor Jason; met ‘Want To Want Me’ heeft hij opnieuw een internationale hit te pakken. Meer dan 76 miljoen streams vertalen zich in het vijfde meest gestreamde en geshazamde nummer ter wereld. De single is het resultaat van een samenwerking met o.a. de Grammy-genomineerde producer Ian Kirkpatrick.

‘Everything Is 4’, zijn nieuwste plaat, is begin juni uitgebracht en bevat samenwerkingen met Stevie Wonder, Jennifer Lopez, Keith Urban en Meghan Trainor.

Jason Derulo is een driedubbel talent: als zanger, songwriter en danser tilt hij zijn shows tot een hoger niveau. Als recordhouder van de meeste Belgische follows op Facebook zal hij zijn fans vast trakteren op een geweldige avond. Mis hem dus niet op 8 februari in Vorst Nationaal !

Kaarten kosten 46 en 73 euro.

VIP-Package: 165 euro

  • Golden Circle ticket
  • opportunity to have a photo taken with Jason Derulo
  • autographed item

Klik hier om een VIP-Package te bestellen
Click here to order a VIP Package

Kalender

ma 08.02.2016 - 19:15 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Jason Derulo - Up Close And Say Hello " wordt georganiseerd door Greenhouse Talent