Afficher ce site en français | View this website in English

Laura Pausini Simili European Tour 2016

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Gesterkt door het succes van haar nieuwste single ‘Lato destro del cuore’ en na de release van haar nieuwe album ‘Simili’ trekt Laura Pausini in 2016 op tournee door Europa. Na #PAUSINISTADI, drie uitzonderlijke concerten in juni 2016 in het Stadio San Siro van Milaan (4 juni), het Romeinse Stadio Olimpico (11 juni) en de Arena della Vittoria in Bari (18 juni), doet de Italiaanse zangeres met haar SIMILI EUROPEAN TOUR de meest prestigieuze concertzalen van Europa aan. Waaronder Vorst Nationaal op zondag 16 oktober 2016.

Op 7 oktober 2016 geeft ‘s werelds bekendste Italiaanse artieste de aftrap van haar tournee met een gloednieuwe liveshow in Madrid, waar ze naast haar grootste hits ook de nummers zal brengen van haar nieuwste album. Na het openingsconcert in Madrid volgen Barcelona (8 oktober), Marseille (10 oktober), Parijs (12 oktober), Londen (15 oktober), Brussel (16 oktober), Stuttgart (18 oktober), Zürich (20 oktober), Genève (21 oktober) en München (25 oktober).

Laura’s fans staan alvast te popelen om haar opnieuw op Europese bodem aan het werk te zien, na haar verschijning als jurylid in de Amerikaanse talentenjacht La Banda, een show van Simon Cowell, waar de Italiaanse zangeres aan de zijde van Ricky Martin en Alejandro Sanz over de kandidaten oordeelde.

Kaarten kosten 59, 69 en 79 euro.

Kalender

zo 16.10.2016 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Laura Pausini - Simili European Tour 2016" wordt georganiseerd door Gracia Live