Afficher ce site en français | View this website in English

Laurent Gerra

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit : zie Timing onder Kalender

De Franse komiek Laurent Gerra gaat weer op tournee en geeft ook in Vorst Nationaal zijn imitaties en liedjesparodieën ten beste. Op een virtuoze manier parodieert hij naar believen de liedjes van Michel Sardou, Enrico Macias, Charles Aznavour, Johnny Hallyday, Eddy Mitchell of zelfs Jacques Dutronc en brengt hij een hommage aan zijn overleden idolen, zoals Henri Salvador, Charles Trenet, Claude Nougaro en Serge Gainsbourg…

Ook de politiek neemt hij onder handen, van Jack Lang naar DSK via Nicolas Sarkozy, van wie hij al lang de “retour” aankondigt, en natuurlijk ook de huidige president François Hollande.

Televisie wordt evenmin gespaard. Zo imiteert hij o.a. zijn vriend Michel Drucker. En met de stemmen van Fabrice Lucchini, Jean Luc Godard, Jeanne Moreau, Jean Paul Belmondo en Alain Delon eert hij de cinema, zijn andere passie.

Kaarten kosten 59 en 65 euro.

Kalender

za 16.04.2016

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Laurent Gerra" wordt georganiseerd door OD Live Productions