Afficher ce site en français | View this website in English

Nekfeu

Dit evenement is afgelopen.

Dit evenement gaat door zoals gepland
Info over veiligheid – timing – mobiliteit : zie Timing onder Kalender

Voorprogramma: Phénomène Bizness

Na een opmerkelijke prestatie op Les Ardentes deze zomer en een – op 18 minuten compleet uitverkocht – concert op 5 november in de AB, komt Nekfeu op dinsdag 29 maart 2016 ook naar Vorst Nationaal.

Deze Franse rapper debuteerde bij groepen als S-Crew en 1995. Met die laatste veroverde hij in 2014 een ‘Victoire de la Musique’. Daarna ging hij solo en liet hij zich opmerken met zijn eerste album ‘Feu’, dat op hij 8 juni 2015 uitbracht.

Nekfeu overstijgt de technische en virtuoze rap waarvan hij zijn handelsmerk maakte door er een jong-volwassen laag overheen te gooien. Hij vertelt geen verhalen, maar verkiest bijtende teksten van een echt personage boven opschepperij. Zijn teksten zitten vol woordspelingen en refereren niet alleen aan zijn favoriete rapartiesten maar ook aan Maupassant of Kundera. Deze ‘blijvende’ teksten geven ‘Feu’ een diepmenselijk karakter en een gelaagdheid die in heel wat andere rapmuziek ontbreekt.

Kaarten kosten 30, 35 en 40 euro.

Kalender

di 29.03.2016 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Nekfeu" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium