Afficher ce site en français | View this website in English

Noel Gallagher’s High Flying Birds

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit : zie Timing onder Kalender

Support act: Augustines

Na een zinderend concert in de AB afgelopen maart en een knalprestatie op het hoofdpodium van Rock Werchter de voorbije zomer, maken Noel Gallagher en zijn High Flying Birds alweer hun retour! De groep rond het enfant terrible van de Engelse muziekscene is klaar voor een nieuwe en nu al memorabele afspraak in ons land, op 17 april 2016 in Vorst Nationaal!

Sinds de release van hun succesvolle tweede plaat trekken Noel Gallagher’s High Flying Birds steevast volle zalen. ‘Chasing Yesterday’ ligt in de rekken sinds maart 2015 en is het eerste album dat volledig geschreven en geproducet werd door Noel zelf. De plaat biedt een breed spectrum aan instrumenten en we vinden er onder meer een samenwerking met hun Manchester fellow Johnny Marr op terug. Beklijvende gitaren, bezwerende arrangementen en dat alles overgoten met die onnavolgbare stem. Eerste single ‘In The Heat Of The Moment’ gaf meteen de toon van het album aan. Maar ook live is het succes niet minder dan doorslaand, zoals we konden zien op onder meer Rock Werchter.

Na hun zelfgetitelde debuut, dat dubbel platina in de wacht sleepte met 770.000 verkochte exemplaren in Engeland alleen al, weten Noel en zijn High Flying Birds telkens weer de nodige buzz te creëren. Hun tweede worp reef bijvoorbeeld de prijs voor ‘Album of the Year’ in de wacht bij Q Magazine, en voor hun aankomende Britse voorjaarstournee verkochten ze niet minder dan 16.000 tickets binnen de dertig minuten. Ook hun nieuwe single ‘Dying Of The Light’ verovert binnenkort ongetwijfeld een vaste stek in de ether.

Noel Gallagher’s High Flying Birds nodigen u graag uit in Vorst Nationaal, op 17 april.

Kaarten kosten 41 euro.

Kalender

zo 17.04.2016 - 18:30 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Noel Gallagher’s High Flying Birds " wordt georganiseerd door Live Nation Belgium