Afficher ce site en français | View this website in English

Parov Stelar The Demon Diaries Tour 2016

Dit evenement is afgelopen.

Timing en mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Voorprogramma: Golan


Parov Stelar is een waar fenomeen. Raadselachtig en mysterieus als een spook wist de Oostenrijkse artiest de muziekwereld en een enorme schare fans te veroveren en een cultstatus op te bouwen rond zijn producerschap. Zijn verfijnde en atypische muzikale aanpak, tussen jazz en electro, leverde hem al snel de reputatie van pionier op in de internationale scene. Hij is zonder twijfel de meester van de electro-swing!

Met energieke, elegante retroklanken en samples uit verschillende genres (soul, pop, jazz, swing), vermengt hij zijn veelzijdige muziek slim met de moderne beats en grooves. Het resultaat is een onnavolgbare mix van geluiden, die hij nóg mysterieuzer maakt met zijn fascinerende uitstraling.

Live omringt Parov Stelar zich met een groep muzikanten die stuk voor stuk hypergetalenteerd zijn. Hij treedt al enkele jaren over heel de wereld op in steeds prestigieuzere concertzalen en op de meest gerenommeerde festivals. Hun podiumprestaties zijn keer op keer energiebommen en elektronische dansfeesten.

Vandaag toert Parov Stelar rond met zijn zesde studioplaat, die sinds mei in de rekken ligt. ‘The Demon Diaries’ is een exclusief 24-tracks-tellend dubbelalbum met maar liefst negen speciale gastzangers. De eerste plaat, trouw aan het imago van de band, klinkt uitzinnig en elektronisch, terwijl de tweede een geheel andere richting uitgaat en de luisteraars meeneemt op een emotionele nachtelijke reis.

Na een heroïsche doortocht in het Koninklijk Circus in 2013, keert de ongrijpbare Parov Stelar opnieuw naar ons land terug voor een zaalconcert, op vrijdag 11 maart 2016 in Vorst Nationaal (Club)!

Kaarten kosten 37 euro.

Kalender

vr 11.03.2016 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Parov Stelar - The Demon Diaries Tour 2016 " wordt georganiseerd door Live Nation Belgium