Afficher ce site en français | View this website in English

Pascal Obispo Billet de Femme

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

OPGELET: GEEN BAGAGE, (RUG)ZAKKEN OF (GROTE) HANDTASSEN

Veiligheid – Na overleg met de overheden en de politie is beslist om de evenementen in elk van de zalen van de Sportpaleis Group te laten doorgaan zoals gepland. De maatregelen die eerder al waren genomen na de aanslagen op 13 november in Parijs blijven gehandhaafd.

De Sportpaleis Group behoudt de verhoogde waakzaamheid bij de evenementen in haar zalen (visuele controle, fouillering indien nodig, verhoogde security-aantallen,…) en krijgt hierbij de steun van de lokale overheden. Zo zullen bij de arena’s o.a. gewapende manschappen permanent aanwezig zijn. De Sportpaleis Group wijst het publiek erop dat, ook in het verleden al, per evenement uitvoerige veiligheidsvergaderingen worden gehouden. De politie evalueert hierbij of extra veiligheidsmaatregelen nodig zijn en legt die vast, rekening houdend met het type evenement en het te verwachten publiek.

Alle bezoekers worden vriendelijk verzocht op tijd naar de zaal te komen, GEEN BAGAGE, (RUG)ZAKKEN OF (GROTE) HANDTASSEN mee te nemen, correct te reageren op eventuele verzoeken van de security en verdachte zaken te signaleren.

De Sportpaleis Group dankt iedereen voor zijn begrip en medewerking.


Voorprogramma: Cyril Mokaiesh

Extra concert op 15 december

update 08.04.16

Concert met symfonisch orkest

Na het succes van zijn laatste tournee ‘Le Grand Amour’ komt Pascal Obispo terug op de planken met zijn muzikanten. Deze keer echter zal hij, voor het eerst, worden begeleid door een symfonisch orkest.

Op 5 februari bracht Pascal Obispo zijn nieuwe album ‘Billet de femme’ uit. Na de single ‘Secret perdu’ stelt de artiest nu zijn tweede single ‘Je ne sais plus, je ne veux plus’ voor.

Pascal Obispo stelt zijn nieuwe album voor tijdens een tournee in Frankrijk en België. Dinsdag 24 mei en donderdag 15 december concerteert hij in Vorst Nationaal!

Kaarten kosten 52 en 60 euro.

Kalender

di 24.05.2016 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Pascal Obispo - Billet de Femme" wordt georganiseerd door AA Productions