Afficher ce site en français | View this website in English

Basketball The Wilink Game Basic-Fit Brussels vs Proximus Spirou Charleroi

Dit evenement is afgelopen.

Timing en mobiliteit: zie Timing onder Kalender
Tickets uitsluitend nog te koop aan de kassa voor aanvang van de wedstrijd

Vrijdag 18 maart schrijft het basketteam Basic-Fit Brussels geschiedenis door zijn eerste wedstrijd ooit in Vorst Nationaal te gaan spelen.

In deze competitiewedstrijd van de 22e speeldag in de Scooore!League, die tot ‘The Wilink Game’ werd gedoopt, neemt Basic-Fit Brussels het op tegen Proximus Spirou Charleroi. In het unieke kader van Vorst Nationaal is er plaats voor niet minder dan 7.399 toeschouwers. Basic-Fit Brussels mikt erop om die avond voor minstens 5.000 fans te spelen en probeert zo het recordaantal toeschouwers voor een competitiewedstrijd op Brusselse bodem te verbreken. Een volle zaal zou deze verplaatsing naar Vorst Nationaal natuurlijk nog spectaculairder maken.

Mis deze uitzonderlijke avond voor het Brusselse basketbal niet!

Kaarten kosten 10 euro.
Per aangekocht ticket heb je de mogelijkheid om een “gratis” ticket aan te vragen voor een kind jonger dan 16 jaar. Dit kan telefonisch op het nummer 070/345.345 (max. 0,45 euro/min.) van Tele Ticket Service. Aan dit “gratis” ticket zijn wel een servicekost van 2,50 euro en verzendingskosten verbonden.

Kalender

vr 18.03.2016

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Basketball The Wilink Game - Basic-Fit Brussels vs Proximus Spirou Charleroi" wordt georganiseerd door Basic-Fit Brussels