Afficher ce site en français | View this website in English

Tiziano Ferro

Dit evenement is afgelopen.

NIEUWE ZITJES = NIEUWE NUMMERING
zie informatie bij TIMING hiernaast

In Italië verpulvert Tiziano Ferro met zijn eerste stadiontournee ‘The Best of TZN’ het ene record na het andere. Recent zijn er concertdata toegevoegd in het stadion van San Siro in Milaan en in de Stadio Olimpico in Rome.

Dinsdag 15 december geeft Tiziano Ferro het beste van zichzelf in Vorst Nationaal. Voor hem is dit een terugkeer naar de zaal waar hij in 2012 groot succes oogstte met een uitverkochte Vorst Nationaal Club. Drie jaar later komt hij opnieuw langs om zijn talrijke fans te trakteren op zijn grootste hits en zijn nieuwste liedjes.

De grootste successen van Tiziano Ferro werden in december 2014 verzameld op zijn meest recente album ‘The Best of TZN’.

Kaarten kosten € 61 (parterre zitplaatsen), € 66 (zitplaatsen cat. 1) en € 61 (zitplaatsen cat. 2).

Kalender

di 15.12.2015

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Tiziano Ferro " wordt georganiseerd door Gracia Live