Afficher ce site en français | View this website in English

TOTO

Dit evenement is afgelopen.

Slechts weinig bands hebben zo sterk hun stempel gedrukt op de popcultuur als TOTO. Wie de optelsom maakt van alle albums waar de leden van de band aan hebben meegewerkt, komt uit op maar liefst 5.000 platen, die samen niet minder dan 500 miljoen keer over de toonbank gingen. De National Academy of Recording Arts & Sciences sprak zich meermaals vol lof uit over de opnames en het talent van de bandleden en nomineerde TOTO meer dan 200 keer voor een Grammy Award.

TOTO sleepte in de voorbije 38 jaar duizenden awards in de wacht en is één van de bestverkopende bands. Hun wereldtournees staan in het collectieve geheugen gegrift en menig artiest wil maar al te graag in hun voetsporen treden.

De band werd opgericht in de jaren 70 en groeide uit tot een vaste waarde in de wereld van de popmuziek. Ze kwamen immers telkens opnieuw met een eigentijdse stijl voor de dag, met fans uit verschillende generaties tot gevolg.

In april 2014 verscheen het live-album ‘TOTO 35th Anniversary Tour – Live in Poland’, opgenomen op 25 juni 2013 in Lódz, één van de 29 haltes van de verjaardagstournee van TOTO.

XIV’, het nieuwste studio-album van TOTO, verscheen op 24 maart 2015 en is het eerste album van de band sinds ‘Falling In Between’ uit 2006.

“Dit album kwam heel natuurlijk tot stand, alsof er nooit een pauze was geweest. Onze fans hebben er lang op moeten wachten, maar bleven ons altijd trouw”, wist toetsenist en oprichter David Paich onlangs te vertellen.

Woensdag 27 januari 2016 laat TOTO ons opnieuw proeven van zijn grootste hits, waaronder ‘Africa’, ‘Rosanna’, ‘I’ll Be Over You’, ‘Stop Loving You’, ‘Pamela’, ‘Hold the Line’…!

Kalender

wo 27.01.2016 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"TOTO" wordt georganiseerd door Gracia Live