Afficher ce site en français | View this website in English

Years & Years Tour 2016

Dit evenement is afgelopen.

Timing: zie Timing onder Kalender

Na een zinderend concert op Rock Werchter blijft het hard gaan voor Years & Years en is de band klaar om een belangrijke nieuwe stap in zijn carrière te zetten. Years & Years viert met veel waardigheid zijn statuut van revelatie van het jaar en verovert nu ook Vorst Nationaal, meer bepaald op donderdag 3 maart 2016!

Sinds hun overwinning op de BBC Sound of 2015 zijn Michael Goldworthy, Emre Turkman en hun charismatische zanger Olly Alexandre niet meer te stoppen. Het trio verleidt het publiek en de critici met een smakelijke mix van R&B, house en electropop geïnspireerd door de jaren ’90. ‘Take Shelter’, ‘Desire’ en ‘King’ zijn zodanig catchy hits dat ze al maandenlang niet uit alle playlists zijn weg te slaan. Years & Years heeft de toverformule gevonden waarmee ze ons keer op keer weten te verrassen met synthpopjuweeltjes, overgoten met het unieke, fragiele stemgeluid van Olly. In geen tijd groeiden ze uit tot de hoop van de Engelse muziekscene, met hun titel als revelatie van 2015. En dat is nog maar het begin…

Op de planken maken ze er telkens een hysterisch feest van, met fans die helemaal gewonnen zijn, al sinds hun opmerkelijke prestatie in het voorprogramma van Sam Smith in de AB. Enkele maanden later deden ze het met verve over in een totaal uitverkochte AB Box. En deze zomer, opgehitst door de uitzinnig gillende fans, zorgden ze voor alweer een krachttoer in een zinderende en overvolle KluB C op Rock Werchter.

Na een meer intiem concert in de Antwerpse Trix op 19 november keert het trio op 3 maart terug naar zijn talloze fans in ons land voor een concert in Vorst Nationaal!

Tickets: 35 euro.

Kalender

do 03.03.2016 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Years & Years - Tour 2016" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium