Afficher ce site en français | View this website in English

Zaz

Dit evenement is afgelopen.

Timing en mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Voorprogramma: Anwar


Nieuwe datum: 10 maart

update 08.01.16

Door een wijziging in haar planning wordt het concert van ZAZ, op 25 januari in Vorst Nationaal, uitgesteld naar donderdag 10 maart, nog steeds in Vorst Nationaal. Aangekochte tickets voor het concert van 25 januari blijven geldig voor de nieuwe datum.

Tickethouders die op de nieuwe datum niet bij het concert aanwezig kunnen zijn, wordt gevraagd zich vóór 1 februari voor een terugbetaling te wenden tot hun voorverkooppunt. Sherpa-klanten worden via mail op de hoogte gebracht.


De kleine fee met hese stem fladdert vastberaden naar de absolute top. Zaz is in de voorbije vier jaar uitgegroeid tot één van de best internationaal verkopende Franse artiesten ooit. Meer dan 3 miljoen exemplaren van haar twee eerste albums gingen over de toonbank in meer dan 50 landen, van Chili tot Egypte, van Duitsland tot China. Een overweldigend succes, waarvoor ze al verschillende onderscheidingen in ontvangst mocht nemen.

In 2014 voltooide de zangeres een grote wereldtournee, met passages in alle vijf de continenten. En vandaag, met een gloednieuw album op het palmares, zet ze zich opnieuw schrap om eropuit te trekken. Haar nieuwe liveshow bevat zowel nummers uit de nieuwe plaat ‘Paris’ als de allergrootste hits uit haar carrière en werd geregisseerd door Laurent Seroussi, tussen het Panama van gisteren en het Parijs van vandaag, waarin Zaz intens leeft. Altijd stralend en boordevol energie.

Zaz houdt met haar nieuwe productie halt in ons land, op donderdag 10 maart 2016 in Vorst Nationaal. Een memorabele muzikale avond in het vooruitzicht!

Kalender

do 10.03.2016 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Zaz" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium