Afficher ce site en français | View this website in English

Zucchero

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Italië’s grootste popster bracht op 29 april zijn nieuwe album ‘Black Cat’ uit. Hij stelt zijn nieuwe werk ook live voor tijdens een Europese tournee. Deze houdt ook dit keer halt in ons land! Zaterdag 15 oktober 2016 doet Zucchero een zuiderse wind waaien door Brussel!

Zucchero is een embleem in de internationale muziekscene en bracht talloze hits voort als ‘Senza Una Donna’, ‘Baila Morena’ en ‘Il Volo’. Slechts een handvol artiesten slaagt erin zo’n rijke carrière uit te bouwen en bekroond te worden met zo veel succes als hij, hij palmde zomaar even heel de wereld in! Dat heeft hij deels te danken aan zijn innemende persoonlijkheid, maar natuurlijk ook aan een uitzonderlijk talent en een grenzeloze passie. Al in 1983 brengt hij zijn eerste album uit, maar het is pas vier jaar later met ‘Blues’ dat hij zijn internationale sterrenstatus verwerft… en die heeft hij sindsdien nooit meer moeten afstaan.

Of hij nu in het Engels of het Italiaans zingt en of hij nu een ballade of een meer ritmisch nummer brengt, zijn muziek weet een zeer breed publiek aan te spreken in alle uithoeken van de planeet. Vele prestigieuze artiesten hebben dan ook al met hem willen samenwerken, zoals Miles Davis, Eric Clapton, Sting en ook Bono, die hij nog niet lang geleden op het podium vervoegde tijdens het concert van U2 in Turijn.

2016 wordt het jaar van de terugkeer van deze grote meneer! Zowel in de platenbakken als op het podium. Zaterdag 15 oktober concerteert hij op het podium van Vorst Nationaal. Verzeker je van je plaatsen!

Kaarten kosten 47, 53 en 60 euro.

Kalender

za 15.10.2016 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Zucchero" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium