Afficher ce site en français | View this website in English

Zucchero

Opening deuren om 18.30 uur.
Het verdere tijdschema is momenteel nog niet gekend. Informatie hierover volgt.

Italië’s grootste popster kondigt de release van een nieuw album aan en laat weten dat hij het nieuwe werk ook live zal brengen met een Europese tournee. Deze houdt ook deze keer halt in ons land! Zaterdag 15 oktober 2016 doet Zucchero een zuiderse wind waaien door Brussel!

Zucchero is een embleem in de internationale muziekscene en bracht talloze hits voort als ‘Senza Una Donna’, ‘Baila Morena’ en ‘Il Volo’. Slechts een handvol artiesten slaagt erin zo’n rijke carrière uit te bouwen en bekroond te worden met zo veel succes als hij, hij palmde zomaar even heel de wereld in! Dat heeft hij deels te danken aan zijn innemende persoonlijkheid, maar natuurlijk ook aan een uitzonderlijk talent en een grenzeloze passie. Al in 1983 brengt hij zijn eerste album uit, maar het is pas vier jaar later met ‘Blues’ dat hij zijn internationale sterrenstatus verwerft… en die heeft hij sindsdien nooit meer moeten afstaan.

Of hij nu in het Engels of het Italiaans zingt en of hij nu een ballade of een meer ritmisch nummer brengt, zijn muziek weet een zeer breed publiek aan te spreken in alle uithoeken van de planeet. Vele prestigieuze artiesten hebben dan ook al met hem willen samenwerken, zoals Miles Davis, Eric Clapton, Sting en ook Bono, die hij nog niet lang geleden op het podium vervoegde tijdens het concert van U2 in Turijn.

2016 wordt het jaar van de terugkeer van deze grote meneer! Zowel in de platenbakken als op het podium. Zaterdag 15 oktober concerteert hij op het podium van Vorst Nationaal. Verzeker je nu al van je plaatsen!

Kaarten kosten 47, 53 en 60 euro.

Kalender

za 15.10.2016 - 18:30 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Vorst Nationaal

in verkoop

Sherpa

Sherpa is het enige officiële verkoopkanaal. Koop dus alleen hier je tickets. Meer informatie op I Love My Ticket

"Zucchero" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium