Afficher ce site en français | View this website in English

ZZ Top Hell Raisers Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Voorprogramma: Ben Miller Band (zie verder)

ZZ Top

Met hun lange baarden, zonnebrillen, trenchcoats, bijzondere gitaren en laarzen presenteert het Texaanse blues-rocktrio zichzelf al meer dan veertig jaar lang op een unieke wijze. Met zijn Hell Raisers Tour houdt ZZ Top op 28 juni halt in Vorst Nationaal!

Na meer dan 40 jaar bestaat de formatie nog altijd uit de oorspronkelijke bandleden bassist Dusty Hill, gitarist Billy Gibbons en drummer Frank Beard. Deze laatste is, ondanks zijn naam, de enige zonder baard.

Het trio zal ook dit keer weer het publiek opzwepen met zijn klassieke hits als ‘Gimme All Your Lovin’, ‘La Grange’, ‘Sharp Dressed Man’ en ‘Legs’. Zet je schrap voor een dampend concert!

Ben Miller Band

De uitzinnige, unieke en verbluffende liveshow van de Ben Miller Band maakte al grote indruk op het publiek in Noord-Amerika en Europa. Vorig jaar nog speelden ze voor een uitverkochte AB Club, op 28 juni spelen ze het voorprogramma van ZZ Top in Vorst Nationaal!

Billy Gibbons (ZZ TOP) ontdekte de groep 2 jaren geleden en geraakte dermate onder de indruk dat hij ze mee op tour nam: “I don’t remember having stood through an opening act’s show in quite sometime but I couldn’t seem to leave, they were that engaging.”

De Ben Miller Band werd recent uitgebreid tot een vierkoppige band en toert momenteel in zijn nieuwe bezetting. Smilin’ Bob Lewis en Rachel Ammons, die beide meerdere instrumenten bespelen, zijn officieel tot de groep toegetreden. Ze brengen een heel arsenaal aan instrumenten mee, waaronder viool, slideguitar, dobro, dulcimer, keyboard, mandoline, banjo, bas en harmonica, en in het geval van Ammons zelfs een elektrische cactus, en zorgen voor een heel nieuwe, opwindende dynamiek in het geluid van de band.

Dusty Hill (ZZ TOP): “I’m all for anything that they’ll get things confused. Those boys are unique.”

Sinds de release van hun succesvolle album ‘Any Way, Shape Or Form’ in augustus 2014 is de Ben Miller Band onafgebroken op tournee. Ze speelden op een hele resem festivals en als opener voor ZZ Top en tal van andere grote namen uit de bluesrock in de VS en Europa.

Kaarten kosten 67 euro.

Kalender

di 28.06.2016 - 20:30 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"ZZ Top - Hell Raisers Tour" wordt georganiseerd door Gracia Live