Afficher ce site en français | View this website in English

Basketball The bpost Cup

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Laatste tickets verkrijgbaar voor aanvang aan de kassa

Bekerfinale BC Telenet Oostende vs Hubo Limburg United

Voor het derde jaar op rij vindt de Belgische bekerfinale basketbal plaats in Vorst Nationaal. De vorige editie werd na een spectaculaire match gewonnen door BC Telenet Oostende. Ook dit jaar speelt de Oostende ploeg opnieuw de finale. Ditmaal neemt BC Telenet Oostende het op tegen Hubo Limburg United, dat voor de eerste keer in zijn clubgeschiedenis de bekerfinale mag spelen.

Slaagt BC Telenet Oostende erin om voor de ogen van 7.000 toeschouwers voor de 5de keer op rij de finale te winnen of neemt Hubo Limburg United voor het eerst de felbegeerde beker mee naar Hasselt?

Voor deze bekerfinale wordt Vorst Nationaal omgetoverd tot een sportarena met een capaciteit van 7.000 toeschouwers. Deze topsportwedstrijd is een must voor alle sportliefhebbers én een boeiend evenement om met het hele gezin te beleven.

Kaarten kosten 20 euro, inclusief gratis MIVB Event Pass.
Kinderen t/m 12 jaar betalen 13 euro.

Wil je de actie en spanning van dichtbij meemaken? Zit je graag met je neus op de zijlijn van het basketbalveld? Het kan dankzij de exclusieve HOT SEATS van 49 euro.

Kalender

zo 19.02.2017 - 15:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Basketball The bpost Cup" wordt georganiseerd door Antwerps Sportpaleis nv