Afficher ce site en français | View this website in English

Bon Iver

Dit evenement is afgelopen.

Geannuleerd

Om persoonlijke redenen annuleert Bon Iver zijn komende Europese tour. Deze zou starten op 22 januari in Parijs om op 20 februari in Londen tot een eind te komen. Ook het concert van Bon Iver op 8 februari in Vorst Nationaal komt helaas te vervallen. De geannuleerde concerten worden niet opnieuw ingepland. Ticketkopers kunnen rekenen op een volledige terugbetaling en worden verzocht daartoe contact op te nemen met het verkooppunt.

Bon Iver verontschuldigt zich naar de fans toe hiervoor !


Het project van singer-songwriter Justin Vernon ziet het levenslicht in 2008 met ‘For Emma, Forever Ago’. In 2011 doet hij opnieuw van zich spreken met ‘Bon Iver Bon Iver’. Twee schitterende platen boordevol pareltjes als ‘Skinny Love’, ‘Calgary’ en ‘Holocene’, waarmee hij zich een plaats weet te veroveren tussen de beste singer-songwriters van zijn generatie. Vernon houdt zich ver van de glitter en glamour, ver van het sterrendom en wat de publieke opinie van hem verwacht. Louter zijn muziek is wat telt, brutaal en eerlijk, en daarmee gooit hij met sprekend gemak hoge ogen bij een steeds grotere schare fans. Ook in muzikale middens is hij een graag geziene gast en weet hij dan ook mooie samenwerkingen vast te leggen met onder meer The National, St. Vincent, Kanye West, James Blake en Wilco.

Zijn derde langspeler ’22, A Million’ is het beginpunt van zijn grote podiumterugkeer. Het album (release 30 september 2016) telt tien subtiele nummers, waarvan de drie raadselachtige tracks ’22 (OVER S∞∞N)’, ’10 d E A T h b R E a s T ⚄ ⚄’ en ’33 GOD’ alvast mooie voorboden waren.

Kalender

wo 08.02.2017 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Bon Iver" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium