Afficher ce site en français | View this website in English

Flume

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Kom op een efficiënte manier naar Flume: laat je veilig droppen en ophalen aan de Kiss + Ride!

Vorst Nationaal biedt je de mogelijkheid om snel en zonder zorgen gebruik te maken van de voorziene K + R-zone.

Laat je afzetten aan de Drop Off-zone ter hoogte van Globelaan 80-82, 1190 Vorst. Onze stewards zullen de concertgangers opwachten met leuke attenties en de autobestuurders briefen over de Pick Up-zone. Op slechts 5 minuten wandel je de van K + R-signalisatie voorziene Globelaan af tot aan de ingang van de zaal. Na het optreden kan je rustig diezelfde goed verlichte Globelaan veilig afleggen tot aan de Pick Up-zone. Deze bevindt zich op de parking van winkel Carrefour, Gatti de Gamond 60, 1180 Ukkel en zal pas beschikbaar zijn 30 minuten voor het einde van het concert. Daar worden de autobestuurders tijdens het wachten getrakteerd op een warme kop koffie. Onze stewards ter plaatse zorgen voor een vlot, snel en veilig verloop op de parking.

Vermijd op deze manier de drukte van het verkeer! In een mum van tijd ben je weer op weg naar huis.

Maak gebruik van de Kiss + Ride van Vorst Nationaal en maak kans op een merchandise-pakket van Flume.

Kiss + Ride @ Vorst Nationaal: klik hier voor meer info


Het nieuwe wonderkind van de elektronische scene! Er is geen ontsnappen meer aan Harley Streten aka Flume, die meer en meer op de voorgrond treedt in de internationale muziekwereld. Met een tweede album onder de arm en volgend op zijn langverwachte passage op Rock Werchter strijkt de 24-jarige Australiër in de herfst neer in Brussel. Afspraak op 5 november in Vorst Nationaal. Zonder twijfel één van de hoogtepunten van het muzikale najaar!

Onder andere zijn unieke composities en opmerkelijke samenwerkingen maken van hem een absoluut fenomeen. De jonge producer laat zich eigenlijk al meteen opmerken met zijn allereerste EP in 2011, met de singles ‘Sleepless’, ‘Over You’ en ‘Paper Thin’. En amper een jaar later heeft hij een zelfgetiteld debuutalbum klaar. Niemand minder dan zangers George Maple, Moon Holiday, Jezzabell Doran en Chet Faker en de New Yorkse rapper T.Shirt werkten mee aan de plaat. Flume nestelt zich in de hoogste regionen van de Australische charts en wordt prompt gedoopt tot de nieuwste chouchou van de critici. Het succes in zijn geboorteland vertaalt zich overigens ook in een hoop prijzen. In 2013 palmt hij uiteindelijk ook Europa in met zijn remix van Disclosure’s ‘You & Me’. En hop, de machine is in gang gezet. Met ‘Drop the Game’ feat Chet Faker kan hij die prestatie nog eens overdoen. Het nummer heeft tot op heden al meer dan 63 miljoen YouTube-views verzameld!

Vandaag is Flume helemaal terug met nieuwe single ‘Never Be Like You’ feat Kai. Op de vooravond van de release van zijn tweede lp (release 27 mei) kondigde Flume een groots indoorconcert in ons land aan ! De getalenteerde dj, producer en multi-instrumentalist staat op zaterdag 5 november op de planken van Vorst Nationaal. Niet te missen!

Kaarten kosten 36 euro, incl. 1 euro voor het goede doel.

Kalender

za 05.11.2016

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Flume" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium