Afficher ce site en français | View this website in English

Fréro Delavega

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Voorprogramma: Bon Air

Laatste Belgische concert van Fréro Delavega in België

update 08.11.16

« Ce n’est pas une séparation, c’est la fin d’un voyage, d’une formidable aventure humaine » – Flo et Jérémy

Na een rijkelijk gevuld parcours van 5 jaar dat met talrijke successen afgebakend werd, zet Fréro Delavega in juni 2017 een punt achter zijn artistieke avontuur. De sterke, oprechte en authentieke vriendschap van beide heren voert hen echter nog een laatste maal naar hun fans tijdens een tournee waarmee ze op 11 maart ook Vorst Nationaal aandoen. Eindpunt wordt een uitzonderlijk concert op de Place des Quinconces in Bordeaux, daar waar het verhaal van Fréro Delavega ooit begon!

Belgische fans beleven op 11 maart in alle intensiteit het afscheidsconcert in Vorst Nationaal.
Voor dit concert zijn nog kaarten beschikbaar!

Ze waren al 20 jaar buren toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Sport en muziek brachten hen uiteindelijk samen. Jérémy Fréro en Flo Delavega komen beiden uit de Bassin d’Arcachon en begonnen een gezamenlijk muzikaal project onder de naam Fréro Delavega. Hun eerste bekendheid verwierven ze via covers die ze op het internet postten, maar het hek was helemaal van de dam toen ze zich inschreven voor The Voice, waar ze als eerste groep ooit de ‘lives’ haalden. Hun avontuur daar stopte in de kwartfinales, maar daarop stapte Fréro Delavega de studio binnen om een eerste album op te nemen. Van bij de release bereikte de single ‘Sweet Darling’ meteen de top van de digitale verkoop. Het album werd heel snel bekroond met platina in Frankrijk en met de singles ‘Mon petit pays’ en ‘Le chant des sirènes’ zette het duo zijn steile opmars verder.

Eind 2015, na een tournee met meer dan 150 concerten in Frankrijk, België en Luxemburg, bracht Fréro Delavega zijn tweede studioalbum ‘Des ombres et des lumières’ uit, met daarop de single ‘Ton visage’. Inmiddels is het tweetal weer op tournee om hun nieuwe werk live voor te stellen aan zijn zeer enthousiaste publiek. Na twee volledig uitverkochte concerten dit voorjaar, op 21 februari in de AB en op 22 februari in het Forum in Luik, heeft het duo een nieuwe zaalafspraak met zijn fans op zaterdag 11 maart 2017 in Vorst Nationaal!

Kaarten kosten 36 en 44 euro.

Kalender

za 11.03.2017 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Fréro Delavega" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium