Afficher ce site en français | View this website in English

Il Volo Notte Magica

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Een eerbetoon aan de 3 tenoren

De bekroonde pop-operagroep Il Volo keert terug naar ons land. Vorig jaar was hun concert in het Koninklijk Circus in Brussel in minder dan 48 uur uitverkocht! Een terugkeer kon dus niet uitblijven… Op 26 april is het zover met een concert in Vorst Nationaal. Ditmaal worden ze op het podium begeleid door een voltallig orkest.

Met hun jongste album ‘Notte Magica’ brengen ze hulde aan de drie tenoren José Carreras, Plácido Domingo en Luciano Pavarotti, die 26 jaar geleden een legendarisch optreden gaven in het Teatro delle Terme di Caracalla. Een mooie herinnering voor wie er toen bij was, en dé gelegenheid voor nieuwe fans om de magie van die nacht te herbeleven.

Il Volo combineert traditionele opera en het klassieke symfonische repertoire met popmuziek. Piero Barone, Ignazio Boschetto en Gianluca Ginoble werden ontdekt door de gerenommeerde manager Michel Torpedine, die wereldfaam verwierf als ontdekker van de grote Italiaanse tenor Andrea Bocelli.

De zangers van Il Volo hadden maar een paar jaar nodig om indruk te maken op muziekliefhebbers overal ter wereld met hun zangtalent en podiumprésence. Zo toerden ze onder andere met de legendarische zangeres Barbara Streisand. In 2015 wonnen ze het prestigieuze zangfestival van San Remo. Hiermee traden ze in de voetsporen van Italiaanse supersterren als Eros Ramazzotti, Laura Pausini en Andrea Bocelli. En ondertussen haalden hun albums wereldwijd meermaals platina.

Kortom, voldoende redenen om dit concert niet te missen!

Kaarten kosten 67, 75 en 82 euro.

Kalender

wo 26.04.2017 - 20:30 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Il Volo - Notte Magica" wordt georganiseerd door Gracia Live