Afficher ce site en français | View this website in English

J Balvin Energia

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

De Colombiaanse zanger J Balvin, één van de grootste sterren uit de Latin-muziekwereld, geeft zijn eerste concert in België op 17 mei in Vorst Nationaal.

De afgelopen twee jaar scoorde José Álvaro Osorio Balvin, beter bekend als J Balvin, vier #1 Latin-singles in Amerika. Daarnaast verbrak hij ook het record voor de langste periode op nummer één voor een Latin-popartiest met zijn monsterhit ‘Ginza’.

De zanger heeft al een Latin Grammy Award voor Best Urban Artist op zijn naam staan, evenals vele samenwerkingen: van Pharell en Major Lazer tot Justin Bieber. Hij is de vaandeldrager van de tweede reggaeton-revolutie, die de reggaeton opnieuw in de internationale schijnwerpers zet.

Op zijn nieuwe album ‘Energia’ werkt hij samen met Juanes, Daddy Yankee, Fuego, Yandel en DVLP. De hits ‘Ginza’ en ‘Bobo’ zijn al honderden miljoenen keer bekeken op YouTube en de derde single ‘Safari’, waarop Pharrell in het Spaans meezingt, is ondertussen al meer dan 400 miljoen keer bekeken.

Kortom, een niet te missen concert met de nieuwe “Rey del Reggaeton” op 17 mei in Vorst Nationaal.

Kaarten kosten 49 euro.

Kalender

wo 17.05.2017 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"J Balvin - Energia" wordt georganiseerd door Gracia Live