Afficher ce site en français | View this website in English

Ligabue Made In Italy Tour

Eindelijk komt de Italiaanse superster Luciano Ligabue, vooral bekend onder de naam Ligabue, naar België. Zondag 14 mei concerteert hij in Vorst Nationaal.

Na ‘Liga Rock Park’, het dubbele live-evenement op 24 en 25 september 2016 in het park van Monza (meer dan 130.000 toeschouwers), en de lancering van het album ‘Made In Italy’ op 18 november verovert Ligabue in 2017 de Italiaanse stadions met de nieuwe songs van het album en zijn allergrootste hits. Op het einde van zijn tournee komt hij ook naar Brussel.

Enkele straffe cijfers om de absolute supersterstatus van deze Italiaanse rocker te staven:

  • Op 19 september 2015 hield Ligabue een Open Air Concert in de luchthaven van Regio Emilia ter ere van zijn 25-jarige jubileum als artiest .Voor dit eendaagse event werden maar liefst 150.000 tickets verkocht!
  • ‘Made In Italy’, zijn elfde album met nieuw werk en inmiddels het twintigste album in zijn carrière, haalde enkele dagen na de lancering al platina (verkooprecord van het jaar voor een album in de eerste week in Italië) en doet daar nu met dubbel platina nog een schepje bovenop. Ook ‘G come Giungla’, de eerste single uit het album, scoort uitstekend en is intussen al goed voor goud (gegevens van FIMI/GfK Italië).
  • Al meer dan 240.000 tickets gingen de deur uit voor de al bekendgemaakte data van de tour ‘Made In Italy – Palasport 2017’, waarvoor Ligabue de aftrap geeft op 3, 4, 6, 7 en 10 februari in de PalaLottomatica in Rome en waarmee hij vervolgens alle grote Italiaanse steden aandoet.

“‘Made in Italy’ is een liefdesverklaring aan mijn land, met ‘frustraties’ en verteld aan de hand van het verhaal van een fictief personage, Riko”, verklaart Ligabue over zijn nieuwe album’. “Dit is een echt conceptalbum, mijn eerste overigens, dat uiteraard wel is samengesteld uit afzonderlijke nummers. Die staan allemaal op zichzelf, maar vertellen in deze context samen het verhaal van een antiheld.”

Kaarten kosten 62 euro.

Kalender

zo 14.05.2017 - 20:00 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Vorst Nationaal

in verkoop

Sherpa

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Ligabue - Made In Italy Tour" wordt georganiseerd door Gracia Live