Afficher ce site en français | View this website in English

Michel Polnareff

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Na een eerste comeback in 2007, die meer dan 2 miljoen fans op de been bracht, gaat Michel Polnareff opnieuw op tournee, naar aanleiding van de release van een nieuw album.

Sinds zijn debuut met ‘La poupée qui fait non’ op 26 mei 1966 liet Michel Polnareff als popicoon en als begenadigd componist niemand onbewogen. Zijn muziek nestelde zich over de decennia en de generaties heen in het collectief onderbewuste en blijft tot vandaag nieuwe fans opleveren.

Elk refrein van Michel Polnareff roept een gebeurtenis, een gevoel, een levensmoment op. Van ‘Love me please love me’ tot ‘Goodbye Marylou’ over ‘On ira tous au paradis’, ‘L’amour avec toi’, ‘Tout tout pour ma chérie’, ‘I love you because’, ‘Le bal des Laze’, ‘Je suis un homme‘…zonder natuurlijk ‘Lettre à France’ te vergeten. Tientallen hits die in het geheugen gegrift staan.

Beleef Michel Polnareff met zijn onvergelijkbare stijl tussen pop en klassieke melodie, zijn looks en zijn liedjes op vrijdag 18 november in Vorst Nationaal!

Kaarten kosten 61, 86 en 110 euro.

Kalender

vr 18.11.2016 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Michel Polnareff" wordt georganiseerd door AA Productions