Afficher ce site en français | View this website in English

Mister Cover 15ème Anniversaire

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

OPGELET: START OM 19.30 UUR!

Mister Cover, in het zuiden van ons land de populairste Belgische coverband, viert zijn 15de verjaardag op 3 december 2016 in Vorst Nationaal.

Sinds 2002 reist Mister Cover door de wereld van de rock, de soul, het Franse chanson en de popmuziek, van de jaren 50 tot nu. De groep covert de grootste successen van legendarische artiesten als de Beatles, U2, Police, Katy Perry, Blues Brothers, Lenny Kravitz, Rolling Stones, Blur, Rihanna, Daft Punk, Queen, White Stripes, Téléphone, Bob Marley, Pink Floyd, Ray Charles, Goldman, Coldplay, Madonna… Kortom, de band brengt voor elk wat wils, met muziek voor alle leeftijden en elke generatie.

Op enkele jaren tijd werd Mister Cover één van dé Belgische coverbandreferenties en een expert in het opzwepen van de menigte tijdens onvergetelijke concerten. Een feestje bouwen, dat is het enige doel dat Mister Cover voor ogen heeft.

Kaarten kosten 29 euro.
Korting van 3 euro per kaart vanaf bestellingen van 11 kaarten.

Kalender

za 03.12.2016 - 19:30 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Mister Cover - 15ème Anniversaire" wordt georganiseerd door Undercover Prod & Popline