Afficher ce site en français | View this website in English

Moderat

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Opening act: David August

Moderat maakt een opmerkelijke terugkeer! Het Berlijnse trio onthulde de nieuwe track ‘Reminder’, de eerste single van zijn ondertussen op 1 april verschenen album ‘III’, en kondigde tot onze grote vreugde ook vier nieuwe concerten aan, in Manchester, Londen, Amsterdam en… Brussel! De Duitsers keren naar ons land terug op 30 september voor een concert in Vorst Nationaal.

De artistieke samenwerking tussen Gernot Bronsert en Sebastian Szary, de breinen achter Modeselektor, en Sascha Ring – alias Apparat – kon niet anders dan briljant zijn. De drie zorgden al snel voor opwinding met ‘I’, een prachtig debuutalbum dat in 2009 verscheen. De mengeling van ritmische punch van Modeselektor en de sfeervolle finesse van Apparat sloeg nagels met koppen. Moderat bundelde in 2013 opnieuw de krachten voor ‘II’ en dwong steeds meer respect af met elf doorslaande tracks als ‘Bad Kingdom’, ‘Versions’ en ‘Let In The Light’.

Bij de aankondiging van de release van ‘III’ werd ook een bijbehorende concertreeks bekendgemaakt, met bij ons ook een show in het Koninklijk Circus in Brussel. Dat concert was in een recordtempo uitverkocht. Daarom komt er een tweede concert, op vrijdag 30 september in Vorst Nationaal.

Kaarten kosten 35 euro.

Kalender

vr 30.09.2016 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Moderat" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium