Afficher ce site en français | View this website in English

Notre Dame de Paris La Comédie Musicale

Dit evenement is afgelopen.

Opgelet: Franstalige voorstelling

Notre Dame de Paris, la Comédie Musicale is een liefdesgeschiedenis met het publiek sinds vele jaren, met tijdloze liedjes die in het collectieve geheugen gegrift staan en waarden als verdraagzaamheid en solidariteit die nog altijd actueel zijn.

Deze musical, waarvoor Luc Plamondon en Richard Cocciante zich inspireerden op de roman van Victor Hugo, werd voor het eerst voorgesteld in september 1998 in Parijs en vanaf februari 1999 in Vorst Nationaal (met een recordcijfer van meer dan 30 voorstellingen).

De musical werd meer dan 4.000 keer vertoond in verschillende landen, in 9 verschillende talen, voor 11 miljoen toeschouwers. Notre Dame de Paris, dat de referentie werd voor de Franstalige musical, zet zijn wereldwijde succes nog altijd verder.

De nieuwe cast evenaart die van het origineel. Quasimodo, Esméralda, Phoebus, Gringoire, Fleur de Lys en Clopin komen opnieuw op het podium naast Daniel Lavoie, de oorspronkelijke vertolker van de rol van Frollo, om het indrukwekkende repertoire van Notre Dame de Paris te brengen.

Ontdek of herontdek de musical Notre Dame de Paris in Vorst Nationaal op zaterdag 16 december 2017!

Kaarten kosten 30, 47, 58 en 70 euro.

Kalender

za 16.12.2017 - 15:00 uur

Vorst Nationaal

za 16.12.2017 - 20:30 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Notre Dame de Paris - La Comédie Musicale" wordt georganiseerd door AA Productions