Afficher ce site en français | View this website in English

Puggy

Na de aankondiging van een reeks Europese tourdata, waaronder twee razendsnel uitverkochte shows in Brussel op Les Nuits Botanique op 14 mei in het Koninklijk Circus en in de Ancienne Belgique op 15 mei, maakt Puggy nog twee extra concerten in ons land bekend! De band sluit de KluB C van Rock Werchter af op vrijdag 1 juli en zal ook Vorst Nationaal aandoen voor een zaalshow op 9 december.

2016 is het jaar van de grote podiumterugkeer van Puggy! Maar ook in de winkelrekken maakt het internationale trio uit Brussel zijn geslaagde retour. Eind januari al brachten ze de nostalgische en betoverende track ‘Lonely Town’ uit, het eerste tipje van de sluier van hun nieuwe plaat ‘Colours’ (release op 22 april). Voor dit vierde album riepen ze de hulp in van David Kosten (Bat For Lashes, Marina & the Diamonds, Everything Everything). Met hem trekt Puggy alle registers open en mixen ze natuurlijke instrumenten met electro-ritmes, bruisende rock en diepzinnige ballades. Zelfs gitaarinvloeden uit Madagascar komen aan bod. ‘Colours’ illustreert passend de kleurrijke en ludieke weg die de band doorheen de jaren ingeslagen is.

Kaarten kosten 35 euro.

Kalender

vr 09.12.2016 - 20:00 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Vorst Nationaal

in verkoop

Sherpa

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Puggy" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium