Afficher ce site en français | View this website in English

The Illusionists

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

The Illusionists brengt voor de allereerste keer 7 van ‘s werelds grootste illusionisten samen op het podium. Deze grandioze show heeft letterlijk de wereld van de magie op zijn kop gezet.

The Illusionists is de nieuwe magische voorstelling die alle verkooprecords verpulvert van Australië tot de Verenigde Staten, van Abu Dhabi tot Parijs. En straks staat deze show in Brussel, op 4 en 5 maart 2017 in Vorst Nationaal.

The Illusionists ging in première op 12 februari 2012 in Sydney. Aan de show ging een jaar voorbereiding vooraf. Het is de best verkopende ‘magic show’ ooit op Broadway. Tot hiertoe was het spektakel te zien in 200 steden in meer dan 25 verschillende landen over de hele wereld.

Kaarten kosten 39,90, 52,90, 59,90 en 62,90 euro.

Kalender

za 04.03.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

za 04.03.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

zo 05.03.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"The Illusionists" wordt georganiseerd door MB Presents