Afficher ce site en français | View this website in English

The xx I See You European Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Ook op donderdag 2 maart

update 25.11.16

Rekening houdend met het grote enthousiasme van hun Belgische fans, besliste The xx om een tweede Brusselse concert aan hun tournee toe te voegen! Geen tijd te verliezen, want hun podiumterugkeer – met hun derde plaat onder de arm – is absoluut niet te missen!

Op 13 januari brengt The xx ‘I See You’, zijn derde album, uit. Daarna gaat het Londense trio op tournee. De tournee zal Europa doorkruisen via onder meer Londen, Stockholm en… Brussel! Het drietal staat op woensdag 1 en donderdag 2 maart op de planken in Vorst Nationaal!

‘I See You’ volgt op de pareltjes ‘xx’ (2009) en ‘Coexist’ (2012), die ruim 3 miljoen keer over de toonbank vlogen. Een Mercury Prize in 2010, concerten over de hele wereld en veel bijval van zowel de critici als het publiek maken de spanning om het Londense trio weer aan het werk te zien er niet minder groot op…

Romy Madley Croft, Oliver Sim en Jamie Smith (ook bekend als soloartiest Jamie xx) zijn dus terug met hun derde plaat ‘I See You’. Tussen maart 2014 en augustus 2016 namen ze die op in New York, Marfa (Texas), Reykjavik, Los Angeles en Londen. Het album wordt getypeerd door een bredere en meer open aanpak dan hun vorige langspelers. ‘I See You’ werd geproduceerd door Jamie Smith and Rodaidh McDonald en is een ambitieuze plaat gedragen door single ‘On Hold’, die het nu al schopte tot een onmisbare plaat in playlists in de vier windstreken.

Grijp je kans om deze zeldzame klasseband live aan het werk te zien op 1 of 2 maart in Vorst Nationaal!

Kaarten kosten 37 euro.

Kalender

wo 01.03.2017 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

do 02.03.2017 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"The xx - I See You European Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium