Afficher ce site en français | View this website in English

Twenty One Pilots EmØtiØnal RØadshØw Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Support act: Bry

Afgelopen februari deden Tyler en Josh de Ancienne Belgique op zijn grondvesten daveren met de Blurryface Tour. Een monsterlijk goede show! En een uitzinnig publiek! Het Amerikaanse tweetal overtuigde vriend en vijand met een meesterlijk concert. De band kondigde zijn grote terugkeer naar Europa aan, met de EmØtiØnal RØadshØw Tour! Twenty One Pilots pakt deze keer Vorst Nationaal helemaal in! Maak je klaar voor een overdonderende show op woensdag 16 november.

Sinds 2013, met de release van hun debuut ‘Vessel’ (op het Fueled By Ramen-label), rijst de populariteit van het duo uit Columbus, Ohio de pan uit. Met hitnummers als ‘Holding On To You’, ‘Guns For Hands’ en ‘Lovely’ weten ze snel een hoop buzz te creëren. Tyler Joseph (zang, keyboard, ukelele) en Josh Dun (drums) winnen talloze zieltjes met hun mix van indierock en hiphop.

De hype gaat door het dak begin 2015, wanneer ze met ‘Blurryface’ hun tweede plaat uitbrengen. Het album belegerde vanaf week één de top van de Billboard 200 en schopte het intussen tot platina in de States. Het Europese publiek gaat op zijn beurt overstag, verleid door de onnavolgbare melodieën van het charismatische duo, en hits als ‘Stressed Out’, ‘Tear In My Heart’ en ‘Ride’.

Twenty One Pilots mogen we terecht de revelatie van het jaar noemen! Op 16 november vieren ze hun terugkeer naar Brussel met een concert in Vorst Nationaal, klaar om een nieuwe pagina in hun (nog jonge) geschiedenis te schrijven.

Kaarten kosten 35 euro.

Kalender

wo 16.11.2016

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Twenty One Pilots - EmØtiØnal RØadshØw Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium