Afficher ce site en français | View this website in English

Angus & Julia Stone Snow European Tour 2017

Dit evenement is afgelopen.

Support act: Isaac Gracie

Angus & Julia Stone zijn terug en de spanning is te snijden! Een nieuwe single ligt in het verschiet, een nieuw album is voorzien voor september en een nieuwe Europese tournee brengt hen dit najaar naar ons land! Angus & Julia Stone betoveren Vorst Nationaal op 12 oktober met een onmisbaar concert!

Sinds ze samen begonnen op te treden in 2006 voorzien broer en zus Stone de hele wereld van hun lichtvoetige folkpop en magische optredens. De combinatie van hun stemmen geeft een onweerstaanbaar zachte en energieke sfeer. ‘A Book Like This’ komt uit in 2007, drie jaar later volgt ‘Down The Way’. Twee onnavolgbare platen vol bezwerende songs die de luisteraar meteen naar een parallel universum katapulteren. Denk maar aan hits als ‘The Beast’, ‘For You’ en het magistrale ‘Big Jet Plane’. Hun wegen scheiden vervolgens om zich elk afzonderlijk te richten op uiteenlopende soloprojecten. Maar de artistieke aantrekkingskracht is zo groot dat ze elkaar in 2014 weer opzoeken voor een zelfgetiteld derde album. Een waar meesterwerk vol subtiele folkpop, versterkt met warme harmonieuze samenzangen en fijngevoelige arrangementen. Nummers als ‘Grizzly Bear’, ‘A Heartbreak’ en ‘Get Home’ zijn de perfecte voorbeelden. Vandaag zijn ze tot onze grote vreugde weer “talk of the town” en staan ze op 12 oktober op het podium van Vorst Nationaal!

Kaarten kosten 37 en 41 euro.
Concert met genummerde zitplaatsen à 41 euro en staanplaatsen en ongenummerde zitplaatsen à 37 euro.

Kalender

do 12.10.2017 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Angus & Julia Stone - Snow European Tour 2017" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium