Afficher ce site en français | View this website in English

Apassionata 2018 Lights of the World

Paardenspektakel voor het eerst in Brussel

Na 12 succesvolle Antwerpse edities trekt het paardenspektakel Apassionata in 2018 voor het eerst naar Brussel. In Vorst Nationaal staat op zaterdag 3 en zondag 4 maart 2018 de nieuwe show ‘Lights of the World’ op het programma.

Al sinds 2003 brengt Apassionata, het meest vermaarde paardenspektakel van Europa, jaarlijks vele duizenden paardenliefhebbers in verrukking. Apassionata doet het publiek dromen en lachen tijdens magische ontmoetingen tussen mens en paard en charmeert de toeschouwers met prachtige paarden en getalenteerde ruiters, adembenemende paardrijkunst, schitterende lichteffecten, dansers en danseressen en wondermooie muziek.

Ook bij de nieuwe Apassionata-show ‘Lights of the World’ mag het publiek een vuurwerk vol emotie en creativiteit verwachten. Jong en oud zullen worden bekoord door dressuurnummers en taIrijke gedurfde stunts die vaardigheid en flexibiliteit vereisen van paard en berijder. Tegelijk zullen ze de meest veelzijdige gevoelens beleven, van kippenvel tot ultieme spanning, lachen, verwondering en meehuiveren. Grandioze paardrij- en danskunst, meeslepende muziek, fascinerende lichteffecten en een betoverend decor maken ‘Lights of the world’ tot optimaal, uniek vertier voor groot en klein en tot een ideale uitstap met heel de familie.

Kaarten kosten 43, 53 en 63 euro.
Kinderen tot en met 10 jaar wonen de show bij tegen de helft van de prijs.
Reserveren kan via de links hiernaast of op het nummer 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.).

Apassionata is Europa’s succesvolste live-entertainmentshow met paarden. Zijn spektakels worden geproduceerd door Apassionata World, een bedrijf dat ontstond in 2002 in Duitsland onder de naam EquiArte en sinds 2003 met Apassionata doorheen Europa toert. In 2006 kwam Apassionata voor het eerst naar Antwerpen, waar de voorbije jaren voorstellingen plaatsvonden in het Sportpaleis of de Lotto Arena. PSE-Belgium is de organisator van de shows in België. De voorstellingen in Vorst Nationaal zijn een co-organisatie van PSE-Belgium en OD Live.

Belangrijk bericht voor ticketbestellers: Uitgestelde verzending

Voor deze show verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt. Tele Ticket Service dankt je voor je begrip!

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Apassionata 2018 - Lights of the World" wordt georganiseerd door PSE-Belgium & OD Live