Afficher ce site en français | View this website in English

Bonobo Migration Live Tour 2017

Dit evenement is afgelopen.

Support: Nick Hakim

Simon Green aka Bonobo is aardig op dreef in 2017! Na de release van zijn alom geprezen nieuwe album deed hij een overvolle AB op z’n grondvesten daveren én kondigde hij een passage aan op Rock Werchter. Inmiddels bracht de Brit nog meer goed nieuws, want hij voegt een derde halte in ons land toe aan zijn tourschema! Een niet te missen concert op woensdag 15 november in Vorst Nationaal!

Sinds ‘Terrapin’, zijn in 1999 uit het niets verschenen eerste track, maakte de carrière van Simon Green een geduldige en doordachte metamorfose door. Met de instrumentale albums ‘Animal Magic’ en ‘Dial ‘M’ For Monkey’ geeft hij zijn passie voor het dj’en te kennen, tussen dancefloor en drum & bass in. Met ‘Days To Come’ (2006) boort hij een nieuw aspect van zijn persoonlijkheid aan door er stemgeluiden aan toe te voegen. Een schot in de roos! De muzikale weelde op dit album versterkt zijn internationale reputatie eens te meer. Zijn steeds groeiende geloofwaardigheid gecombineerd met uitzinnige podiumprestaties maken van Bonobo een vaste waarde, een graag gezien artiest en de parel aan de kroon van Ninja Tune. Opvolgers ‘Black Sands’ en ‘The North Borders’, gedragen door de fascinerende single ‘Cirrus’, bevestigen zijn statuut van onsterfelijk en steeds vernieuwend artiest.

En ook zesde langspeler ‘Migration’ is opnieuw een sterk staaltje artistieke innovatie en durf! Zijn jongste worp wordt dankzij sterke nummers als ‘Kerala’ (meer dan 3 miljoen views op YouTube) en ‘No Reason’ featuring Nick Murphy aka Chet Faker, de hemel in geprezen door de internationale pers.

Dit najaar keert Bonobo terug naar ons land met een nieuw zaalconcert. Afspraak op woensdag 15 november in Vorst Nationaal.

Nick Hakim

Deze 27-jarige Amerikaan uit Washington is een geboren muziekliefhebber. Met zijn diploma van de prestigieuze Berklee School in Boston vers op zak trekt hij naar Brooklyn. In 2014 brengt hij een tweedelige EP ‘Where Will We Go, pt. I & II’ uit, die kan rekenen op laaiende reacties van de critici, die in hem de nieuwste prins van de psych-soul zien. Drie jaar later levert hij zijn debuut ‘Green Twins’ af, geproducet in samenwerking met zijn onafscheidelijke kompaan Andrew Sarlo. De pers is opnieuw dolenthousiast. Nick trakteert ons op twaalf nummers tussen sensualiteit en melancholie, met invloeden van Portishead, Prince en Chet Baker tot D’Angelo of Marvin Gaye. Wat een ontdekking!

Kaarten kosten 35 euro.

Kalender

wo 15.11.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Bonobo - Migration Live Tour 2017" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium