Afficher ce site en français | View this website in English

Franz Ferdinand

Dit evenement is afgelopen.

Support: The Vaccines

update 17.11.17

28 februari staat nu al met rood in de agenda als een niet te missen avond vol rock! Franz Ferdinand stelt die avond namelijk hun nieuwe album voor. Maar dat is niet alles ! De 5 schotten pakken uit met een verrassing van formaat voor het Belgische publiek.

De Londense rockers van The Vaccines komen als special guests de nu al onvergetelijke avond extra kleur geven met hun stevige gitaren en talloze hits zoals ‘Post Break-Up Sex’, ‘I Always Knew’ of ‘No Hope’.

Franz Ferdinand samen met The Vaccines als special guest verwachten u op 28 februari in Vorst Nationaal voor een avond gevuld met 1000% britrock!

Franz Ferdinand

Franz Ferdinand is terug met een splinternieuwe single, de voorbode van hun volgende langspeler die we in het voorjaar van 2018 mogen verwachten. Daarbovenop komen ze op woensdag 28 februari naar Vorst Nationaal voor een nu al memorabel concert!

Met hun meesterlijk afgemeten rock waarmee ze al sinds de jaren 2000 hoge ogen gooien, zijn de vijf dandy’s van Franz Ferdinand meer dan ooit één van de pijlers van het genre. Ze vormen de pure essentie van de Britrock. Piekfijn gekleed en steeds gewapend met de gitaar aan de arm en een oneindige reeks onverslijtbare hits, tellen ze intussen vier briljante studioalbums, waarvan wereldwijd al meer dan 7 miljoen exemplaren over de toonbank vlogen.

Begin 2018 verwelkomen ze dus een vijfde langspeler in hun discografie. ‘Always Ascending’ werd tussen Londen en Parijs opgenomen met de hulp van de Franse producer Philippe Zdar (Cassios, Phoenix, The Beastie Boys) en ligt op 9 februari 2018 in de winkels. De gedroomde gelegenheid om hun geliefde Belgische fans terug te zien!

Kaarten kosten 40 euro.

Kalender

wo 28.02.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Franz Ferdinand" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium