Afficher ce site en français | View this website in English

James Blunt The Afterlove Tour

Dit evenement is afgelopen.

Na drie lange jaren afwezigheid mogen fans van de Engelse serial lover James Blunt zich in 2017 eindelijk weer in de handen wrijven! Zijn nieuwe album ‘The Afterlove’, voorafgegaan door de single ‘Love Me Better’, ligt sinds 24 maart in de winkelrekken en gaat hand in hand met een wereldtournee!

James Blunt, befaamd voor zijn ultraromantische folksongs, wordt gelauwerd voor verscheidene verrassende facetten van zijn persoonlijkheid. Dankzij liveprestaties die niet moeten onderdoen voor die van de allergrootste rasentertainers wist hij daarnaast een enorm trouwe schare fans op te bouwen. Maar James Blunt is meer dan een kristalheldere stem en unieke hits als ‘You’re Beautiful’, ‘Goodbye My Lover’ of ‘1973’. Hij is een getalenteerd muzikant, en een onnavolgbare en veelzijdige showman met gevoel voor humor en generositeit.

Sinds de release van zijn opgemerkte debuut ‘Back To Bedlam’ in 2004 rijgt hij de internationale successen met sprekend gemak aan elkaar. Na het in 2013 verschenen ‘Moon Landing’ – meermaals bekroond met platina – gaat het enkel maar verder bergop voor Blunt. Voor zijn vijfde plaat ‘The Afterlove’ werkte hij samen met o.a. Ed Sheeran, Ryan Tedder van OneRepublic, Stephan Moccio en MoZella.

Kaarten kosten 45 en 55 euro.

Golden Circle = 55 euro, genummerde zitplaatsen
General Admission = 45 euro, ongenummerde zitplaatsen en staand middenplein

Kalender

vr 03.11.2017 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"James Blunt - The Afterlove Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium