Afficher ce site en français | View this website in English

Kids United

Dit evenement is afgelopen.

Kids United op tournee

Extra concert op 12 november om 15.00 uur

Het eerste concert van Kids United op 28 januari raakte heel snel uitverkocht. Na de toevoeging van een tweede concert op vrijdag 30 juni om 18.00 uur is er nu een derde concert op zondag 12 november om 15.00 uur.

Mis je afspraak met Erza, Esteban, Nilusi, Gabriel en Gloria niet: reserveer meteen je plaatsen!

Kids United is een groep van kinderen tussen 6 en 15 jaar die bekende liedjes zingen over vrede en hoop voor Unicef. De kinderen van Kids United gaven op 21 mei 2016 hun allereerste – en lang op voorhand uitverkochte – concert op het mythische podium van de Olympia in Parijs. Hun eerste album ‘Un monde meilleur’, verschenen op 20 november 2015, ging zowel in Frankrijk als in België meteen naar de top van de verkooplijsten.

Het album werd in Frankrijk uitgebracht in samenwerking met Unicef (*) en onder het meter- en peterschap van Hélène Ségara en Corneille. Het bevat liedjes van o.a. Daniel Balavoine, John Lennon, Stromae en Pharrell Williams. De eerste single eruit, ‘On écrit sur les murs’, oorspronkelijk vertolkt door Demis Roussos in 1988, werd meteen ook op YouTube een enorme hit.

Op 19 augustus verscheen het tweede album ‘Tout le bonheur du monde’.

Bij hun optreden op zaterdag 28 januari werd Kids United onderscheiden met een gouden plaat.

Kaarten kosten 40, 50, 55 en 60 euro.

(*) In Frankrijk gaat een deel van opbrengsten van de verkoop van het album en de concertkaarten naar Unicef om de ploegen op het terrein toe te laten hun acties ter bescherming van kwetsbare kinderen verder te zetten en te versterken.

Kalender

zo 12.11.2017 - 15:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Kids United" wordt georganiseerd door AA Productions