Afficher ce site en français | View this website in English

Kids United & Friends Nieuw spektakel

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Voorprogramma: ANTSA & MENDRIKA

De twee zussen brachten hun eerste single ‘Je suis comme toi’ uit, die ook op hun debuutalbum ‘Antsa & Mendrika’ terug te vinden is. Ontdek hen als voorprogramma van het concert van KIDS UNITED & FRIENDS op zaterdag 5 mei 2018 in Vorst Nationaal!


Opgelet: het concert dat voorzien was op zaterdag 7 juli om 15 uur is geannuleerd

Kaarten aangekocht voor 7 juli zullen worden terugbetaald. Goed nieuws voor wie de show nog wil zien: voor de voorstelling op 5 mei zijn nog enkele extra plaatsen in verkoop gegaan.Met een dosis van hun hits, liedjes uit het album ‘Sardou et nous’, maar ook met nieuw werk trakteren KIDS UNITED op zaterdag 5 mei in Vorst Nationaal op een nieuw spektakel. Voor de gelegenheid brengen ze ook nieuwe vrienden mee het podium op.

KIDS UNITED en l’UNICEF gaan nog altijd hand in hand om de rechten van het kind in de kijker te zetten en te verdedigen. Een deel van de opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Unicef, om de werking van Unicef op het terrein verder te zetten en de acties ter bescherming van kwetsbare kinderen te versterken.Mis je afspraak niet met KIDS UNITED in Vorst Nationaal!

Kaarten voor de show kosten 40, 50, 55 en 60 euro.


Kalender

za 05.05.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Kids United & Friends - Nieuw spektakel" wordt georganiseerd door AA Productions in akkoord met Decibels Productions, M6 Evenements en Play Two