Afficher ce site en français | View this website in English

Lara Fabian Camouflage World Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

In februari 2018 vangt Lara Fabian haar langverwachte internationale tournee aan in Miami. Ze trekt vervolgens door de VS en doet hierbij New York, Los Angeles en Washington aan. Lara Fabian zet haar tournee daarna verder in Europa, met optredens in Parijs, Berlijn, Moskou, Praag, Amsterdam, Barcelona, Wenen en natuurlijk ook Brussel!

Tijdens haar Camouflage World Tour stelt Lara Fabian haar Engelstalige repertoire voor dat ze sinds 1999 in de VS heeft uitgebracht. Haar eerste, titelloze album werd geschreven en geproduceerd door de grootste namen van de muziekindustrie, zoals Glen Ballard en Walter Affanasief, en bevat songs die het bijzonder goed deden in de charts, zoals ‘I Will Love Again’ (nummer 1 in de Hot Dance Chart). Andere nummers zoals ‘Adagio’, ‘Love By Grace’ en ‘Broken Vow’ werd hits in verschillende landen en werden door talrijke artiesten gecoverd.

In 2004 bracht Lara Fabian haar tweede Engelstalige album, ‘A Wonderful Life’, uit. Hierop prijken nummers als ‘Review My Kisses’, geschreven door Desmond Child, ‘I Guess I Loved You’ en ‘No Big Deal’. De song ‘I Am Who I Am’ werd in een remix door Hex Hector een echte nightclub-hit.

Op 6 oktober bracht Lara ‘Camouflage’ uit, haar eerste Engelstalige album in 10 jaar. Ze schreef en componeerde zelf mee aan dit album, samen met Sharon Vaughn en Moh Denebi. Deze laatste is ook de producent van het nieuwe album (Stockholm/Los Angeles). Met ‘Camouflage’ knoopt Lara Fabian weer aan met het popuniversum van haar Engelstalige werk en met de actuele popklanken van Moh Denebi. Het nummer ‘Growing Wings’ is de eerste single van dit album.

Tijdens haar Camouflage World Tour stelt Lara Fabian zowel nummers uit haar nieuwe album voor als ander Engelstalig werk en haar allergrootste hits.

Een afspraak dus die je beslist niet mag missen, op zaterdag 9 juni 2018 in Vorst Nationaal!

Kaarten kosten 41, 51, 61 en 71 euro.

Kalender

za 09.06.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Lara Fabian - Camouflage World Tour" wordt georganiseerd door AA Productions in akkoord met Happy Hours