Afficher ce site en français | View this website in English

Loïc Nottet

WACHTLIJST

In nauwelijks enkele minuten waren beide concerten van Loïc Nottet in de Ancienne Belgique, op 22 en 23 april, volledig uitverkocht. De jonge artiest neemt nu een volgende grote stap in zijn carrière, met de aankondiging van zijn eerste concert in de Brusselse muziektempel Vorst Nationaal! Loïc Nottet zal hier op zaterdag 25 november 2017 op de planken staan.

Loïc deed zich in 2014 opmerken als finalist in The Voice Belgique. Hij vertegenwoordigde ons land tijdens het Eurovisiesongfestival van 2015 en behaalde er een knappe vierde plaats met zijn liedje ‘Rhythm Inside’. Ook in 2016 bleef Loïc Nottet verbazen, met onder meer zijn overwinning in Danse Avec Les Stars.

Een jaar na zijn deelname aan Danse Avec Les Stars en de release van zijn debuutsingle ‘Rhythm Inside’ is de beloftevolle Belgische artiest terug met ‘Million Eyes’, een prachtige electropop-ballade uit zijn te nog verschijnen eerste album. De hit is niet uit de ether weg te slaan De YouTube-clip waarin Loïc met een moderne choreografie zijn danstalenten ontplooit, telt inmiddels ruim 2,5 miljoen views. Eén ding is zeker: we gaan nog veel horen van deze ruwe diamant!

In afwachting van de release van zijn debuut in februari, kondigt Loïc Nottet een nieuwe gelegenheid aan om hem live aan het werk te zien, op 25 november in Vorst Nationaal.

Kaarten kosten 39 euro.

Kalender

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Loïc Nottet" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium