Afficher ce site en français | View this website in English

Loïc Nottet

Dit evenement is afgelopen.

UITVERKOCHT

Voorprogramma: S.O.U.L Company

Loïc Nottet is niet te stoppen! Na twee tjokvolle concerten in de AB en een in recordtempo uitverkochte show in Vorst Nationaal, en net voor hij zijn langverwachte debuut ‘Selfocracy’ uitbrengt (op vrijdag 31 maart), kondigde Loïc aan dat hij op 26 november om 18 uur voor een extra concert op het podium van Vorst Nationaal zal staan!

Loïc deed zich in 2014 opmerken als finalist in The Voice Belgique en vertegenwoordigde ons land op het Eurovisiesongfestival in 2015. Daar behaalde hij een knappe vierde plaats met zijn liedje ‘Rhythm Inside’. Ook in 2016 bleef Loïc Nottet verbazen, met onder meer zijn overwinning in Danse Avec Les Stars.

Een jaar na zijn deelname aan het programma en de release van zijn debuutsingle ‘Rhythm Inside’ is de beloftevolle Belgische artiest terug met ‘Million Eyes’, een prachtige electropop-ballade uit zijn te verschijnen eerste album. De hit is niet uit de ether weg te slaan en de YouTube-clip waarin Loïc met een moderne choreografie zijn danstalenten ontplooit, telt inmiddels ruim 10 miljoen views.

‘Million Eyes’ was een fantastisch voorsmaakje van het album ‘Selfocracy’ dat sinds vrijdag 31 maart in de winkel ligt. Dit eerste album telt 11 songs en is een mengeling van pop en elektro, tussen filmmuziek en nostalgische deuntjes. Een openhartig album van een Peter Pan in oversized sweatshirt, die ons meeneemt naar zijn fascinerende fantasiewereld!

De beide concerten zijn uitverkocht!
Kaarten kosten 39 euro.

Kalender

za 25.11.2017

Deuren - aan te kondigen
Show - aan te kondigen

Vorst Nationaal

zo 26.11.2017

Deuren - aan te kondigen
Show - aan te kondigen

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Loïc Nottet" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium