Afficher ce site en français | View this website in English

Michel Sardou La Dernière Danse

Door een gewijzigde planning is het extra concert van Michel Sardou dat voorzien was op 26 oktober 2017 in Vorst Nationaal verplaatst naar 27 oktober 2017. De al verkochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een persoonlijk bericht van Tele Ticket Service.

Extra concert op zondag 25 februari

(update 21.09.17)

Michel Sardou komt naar België met zijn show ‘La Dernière Danse’, waarin hij zich laat begeleiden door een groot orkest met 31 muzikanten! Alle fans zijn op de afspraak in Vorst Nationaal op 24, 25 of 27 oktober 2017. Of op 25 februari 2018, want wegens enorm grote belangstelling komt er ook een vierde concert!

Na zijn triomfantelijke tournee in 2013 en 4 jaar afwezigheid betreedt Michel Sardou opnieuw het podium. Hij zal voor zijn Laatste Dans zowel zijn allergrootste successen als nieuwe chansons vertolken. Op die manier wil hij iedereen bedanken die hem gedurende 50 jaar trouw heeft gevolgd.

Michel Sardou kan vandaag terugblikken op de verkoop van meer dan 100 miljoen platen.

Kaarten kosten 40, 67, 79 en 89 euro.

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Michel Sardou - La Dernière Danse" wordt georganiseerd door OD Live Productions