Afficher ce site en français | View this website in English

Niall Horan Flicker World Tour 2018

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Special guest: Julia Michaels

Niall Horan gaat solo. Op 20 oktober bracht hij zijn eerste eigen plaat ‘Flicker’ uit, met daarop de single ‘Too Much To Ask’. Onder de vlag van de Flicker World Tour 2018 trekt hij in 2018 doorheen Europa. Kersvers talent Julia Michaels gaat als special guest mee op tour.

Single ‘Too Much To Ask’ schreef Niall in 2016 samen met trouwe compagnon Jamie Scott. Het nummer werd geproducet door Greg Kurstin, die ook de producer was van zijn eerste single ‘This Town’. Zijn nieuwe ‘Too Much To Ask’ is de opvolger van de enorm succesvolle tweede single ‘Slow Hands’, die platina behaalde én op #1 in de US Top 40 radiocharts belandde.

Niall Horan trapt zijn Europese tour in 2018 af in zijn thuisland Ierland met een show in Dublin op 12 maart. Vervolgens trekt hij naar legendarische zalen als o.a. O2 Academy Brixton in London (22 maart), Vorst Nationaal in Brussel (30 april) en Mediolanum Forum in Milaan (7 mei). Hij eindigt zijn tournee in Coliseu in Lissabon op 12 mei.

Stilzitten kan Niall niet. Op dit moment zit hij halverwege zijn Flicker Sessions 2017 Tour, die overal waar hij gaat volledig uitverkocht is. Na Dublin, London, Stockholm, Sydney, Tokyo, Los Angeles, Las Vegas en Rio de Janeiro staan ook onder meer Philadelphia (29 oktober in The Fillmore), New York (31 oktober in het intieme Beacon Theatre) en San Francisco (22 november in The Masonic) op de planning.

Horan verkocht als lid van het globale muziekfenomeen One Direction meer dan 70 miljoen platen en startte zijn solocarrière met de singles ‘This Town’ en ‘Slow Hands’. Beide singles scoorden bijzonder sterk in verschillende landen. ‘Slow Hands’ was het grootste succes van de twee. De single bereikte de toppositie in de charts in 44 landen, vergaarde reeds meer dan 820 miljoen streams en werd door Billboard geroemd als één van de “Best Songs of 2017 So Far”. Niet alleen zijn muziek slaat aan, ook Horan zelf viel al meerdere keren in de prijzen met awards op de People’s Choice, Teen Choice, Radio Disney Music en iHeartRadio MMVA Awards.

Kaarten kosten 35, 40 en 50 euro. Maximum 6 kaarten per bestelling.

Packages

Meet & Greet package: 340 euro

The Meet & Greet package bevat:
- Een staanplaats op het middenplein met Early Entry
- Individuele Meet & Greet en foto met Niall Horan
- Exclusieve toegang tot de privé soundcheck van Niall Horan
- Een vragenrondje in groep na de soundcheck
- Een gesigneerde zeefdrukposter speciaal ontworpen voor Meet & Greet-gasten, beperkte oplage en genummerd
- Een VIP Meet & Greet laminate en lanyard als aandenken
- Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Opgelet, de soundcheck en de Meet & Greet vinden mogelijks plaats in de namiddag.

Soundcheck package: 179 euro

The Soundcheck package bevat:
- Een staanplaats op het middenplein met Early Entry
- Exclusieve toegang tot de privé soundcheck van Niall Horan
- Een vragenrondje in groep na de soundcheck
- Een VIP Meet & Greet laminate en lanyard als aandenken
- Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Opgelet, de soundcheck vindt mogelijks plaats in de namiddag.

Let op, de packagevouchers vervangen je ticket niet! Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan de kassa met een geldig identiteitsbewijs en de bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor het concert geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

Kalender

ma 30.04.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Niall Horan - Flicker World Tour 2018" wordt georganiseerd door Live Nation