Afficher ce site en français | View this website in English

Phoenix

Dit evenement is afgelopen.

WIJZIGING ZAAL EN DATUM

PHOENIX OP VRIJDAG 23 MAART 2018 IN DE ANCIENNE BELGIQUE

Door een wijziging in zijn tourschema ziet Phoenix zich genoodzaakt om het concert dat gepland was op 22 maart in Vorst Nationaal te verplaatsen naar vrijdag 23 maart in de Ancienne Belgique te Brussel!

De al aangekochte tickets voor het concert op 22 maart blijven geldig voor de nieuwe datum in de AB. Wie er op vrijdag 23 maart niet bij kan zijn, kan tot woensdag 28 februari 2018 om een terugbetaling vragen bij Tele Ticket Service.

Tele Ticket Service neemt persoonlijk contact op met de ticketbestellers.

KLIK HIER VOOR INFO OVER PHOENIX IN AB


De parel aan de kroon van de Franse indierock doet opnieuw van zich spreken! Sinds hun impressionante set afgelopen zomer op Dour Festival staan de Belgische fans te trappelen voor de terugkeer van Phoenix naar onze zalen. Die afspraak ligt nu vast op vrijdag 23 maart in Ancienne Belgique!

Het viertal uit Versailles is er steeds slim in geslaagd om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. Zes prachtplaten op zeventien jaar carrière, cinematografische nevenprojecten, mooie samenwerkingen en een feilloze reputatie bij de critici, hun fans en hun medemuzikanten… Thomas Mars, Deck D’Arcy, Laurent Brancowitz en Christian Mazzalai zijn een iconische band in het internationale speelveld en bevestigden dat al met successen bij de Victoires de la Musique en de Grammy Awards.

Live is het elke keer een blij weerzien dat gepaard gaat met talloze hits, zoals ‘If I Ever Feel Better’, ‘Everything Is Everything’, ‘Long Distance Call’, ‘1901’ en ‘Lisztomania’. Als geen ander kennen zij het recept voor dé perfecte popsong, zoals opnieuw bleek uit hun jongste langspeler ‘Ti Amo’. Al vanaf de eerste noten is de magie duidelijk hoorbaar: ‘J-Boy’, ‘Ti Amo’, ‘Goodbye Soleil’… Een geslaagde nieuwe reeks poppareltjes met disco-invloeden, waarmee de Fransen iedereen tijdens hun nieuwe tournee ongetwijfeld opnieuw omverblazen.

Kalender

do 22.03.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Phoenix" wordt georganiseerd door Live Nation