Afficher ce site en français | View this website in English

Priscilla Folle du Désert La Comédie Musicale

Dit evenement is afgelopen.

Deze show werd geannuleerd

Tele Ticket Service neemt persoonlijk contact op met de ticketbestellers i.v.m. de terugbetaling van de tickets.
De meest extravagante musical

Opgelet: FRANSTALIGE VOORSTELLING!

De film leverde de meest dansbare soundtrack ooit op. Op het podium zorgt Priscilla Folle du Désert door zijn onafgebroken opeenvolging van songs en choreografieën voor de heerlijkste feelgood-musical bij uitstek.

Deze musical is de adaptatie van de Australische film Priscilla Queen of the Desert uit 1994, die in 1995 in Cannes de Publieksprijs kreeg en daarna de Oscar won in de categorie Beste kostuums.

Priscilla Queen of the Desert vertelt het grappige verhaal van drie vrienden die besluiten met een bus vanuit Sydney naar Alice Springs te rijden, dwars door de woestijn van Australië, om daar een aantal dragqueen-optredens te geven. Voor deze reis van hun leven dopen ze de bus om tot “Priscilla”. Onderweg komen ze niet alleen liefde en vriendschap tegen, maar ook flink wat meer wat ze helemaal niet verwacht hadden.

De reis verloopt helemaal op het ritme van de grootste hits uit de discogeschiedenis, van Madonna tot Kylie Minogue, van Tina Turner tot Gloria Gaynor, van Aretha Franklin tot Earth, Wind & Fire, Cyndi Lauper en anderen…

Een gezelschap van 30 artiesten, 500 excentrieke kostuums die niet alleen een verrukking zijn voor het oog maar ook bijdragen tot heel wat komische situaties, 200 extravagante pruiken en een volledig gerobotiseerde autobus vol ingewikkelde en ingenieuze techniek maken van Priscilla Folle du Désert – La Comédie Musicale een niet te missen totaalspektakel.

Priscilla Folle du Désert is een hommage aan de Tolerantie en de Vrijheid en heeft slechts één ordekreet: “I Will Survive”!

Kaarten kosten 39, 49, 59 en 69 euro.

Kalender

vr 13.04.2018 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Priscilla Folle du Désert - La Comédie Musicale" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium