Afficher ce site en français | View this website in English

Scorpions Crazy World Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

De legendarische Duitse rockband Scorpions heeft geen introductie meer nodig. Ruim vijftig jaar geleden besloten Klaus Meine en Rudolf Schenker de band Scorpions op te richten. De grote doorbraak kwam in 1984 met het album ‘Love At First Sting’ met daarop de hitsingle ‘Still Loving You’. Later scoorde de band ook internationale hits met de powerballads ‘Rock You Like A Hurricane’, ‘Send Me An Angel’ en ‘Wind Of Change’. Die laatste groeide uit tot het muzikale symbool van de val van de Berlijnse muur.

De groep heeft al een doorgewinterde carrière gekend: Scorpions verkocht wereldwijd meer dan 100 miljoen albums en won talrijke awards. Ook live kent de band ongekend succes met duizenden shows in meer dan honderd landen. De invloed op andere bands uit de (hard)rock en heavy metal is niet te onderschatten: bands als Metallica, Bon Jovi en Iron Maiden hebben zich laten inspireren door de liveshows van Scorpions.

In 2010 besloot Scorpions een laatste album op te nemen en kondigde de groep zijn afscheidstournee aan. De oorspronkelijke intentie van deze tour werd snel opgeschort, want in het plezier van het optreden vonden ze hun tweede en meteen ook derde adem.

Onlangs verscheen de single ‘Follow Your Heart’ van het nieuwste Scorpions-album ‘Born To Touch Your Feelings’. Een verzamelalbum met ook twee nieuwe songs op.

Kaarten kosten 59, 64, 74 en 89 euro.

Kalender

wo 04.04.2018 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Scorpions - Crazy World Tour" wordt georganiseerd door Greenhouse Talent