Afficher ce site en français | View this website in English

Sigur Rós An Evening with Sigur Rós

Dit evenement is afgelopen.

Klik hier voor de wachtlijst

De IJslanders kondigen een Europese najaarstournee aan en daarbij mag ons land uiteraard niet ontbreken! Sigur Rós staat op zondag 1 oktober op de planken in Vorst Nationaal om ons te trakteren op een magische reis door hun heerlijke muzikale universum.

Een avond met Sigur Rós, dat is keer op keer een unieke muzikale ervaring, maar deze passage wordt wel héél speciaal. De band, tegenwoordig een trio, werkt aan een grootse muzikale avond in twee aparte sets, gescheiden door een pauze. Op het menu natuurlijk een ruime selectie van de mooiste nummers uit hun repertoire, maar ook een greep nummers uit hun binnenkort te verschijnen achtste langspeler. Ceremoniemeester Jón Þór Birgisson – alias Jónsi – levert een magnifieke productie af die vormgegeven werd met hetzelfde team dat naar aanleiding van de vorige tournee van de band nog een Knights of Illumination Award in ontvangst mocht nemen.

Nadat de Verenigde Staten al plat gingen voor ‘An Evening with Sigur Rós’, komt de IJslandse band ook Europa veroveren. De tournee start op 16 september in Manchester, waarna ook onder meer Londen, Parijs, Amsterdam, Stockholm, Oslo, Berlijn, Wenen en Brussel aan de beurt komen.

Kaarten kosten 43 en 49 euro.

Kalender

zo 01.10.2017 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Sigur Rós - An Evening with Sigur Rós " wordt georganiseerd door Live Nation Belgium